kozan.gr: Με τους Onirama φωταγώγησε ο Δήμος Κοζάνης το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης (40 Φωτογραφίες & Βίντεο)

5 Δεκεμβρίου 2017
20:58

Ο Δήμος Κοζάνης  ”φόρεσε» τα γιορτινά του και ετοιμάζεται, σιγά – σιγά να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα. Το βράδυ της Τρίτης 5/12, λίγο μετά τις 20:30 πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ ακολούθησε συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα «ONIRAMA”. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

Η φωταγώγηση του δέντρου και τα πυροτεχνήματα

Οι Onirama στην σκηνή

Συγκρότημα που άνοιξε τη συναυλία των Onirama (Νight Trains)


 

17 σχόλια

  • Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΣΚΟΡΔΕΛΕΣ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ..

    • Φίλε νομίζω οτι αυτή η εκδήλωση ήταν ξεχωριστή ,και επιτέλους ας βλέπουμε θετικά τα γεγονότα και να πάψουμε να κανουμε κριτική ετσι με ελαφρά την καρδιά,αιντε και καλές γιορτες

    • μέσα στην καθημερινη κουραση και μισαλοδοξια μέσα από τέτοια γεγονότα οπως το σημερινό ο κόσμος ξεχνιέται απο την βαρετή και κουραστική καθημερινότητα….το να κάθεσαι πίσω απο έναν υπολογιστή και να σκέφτεσαι με αυτον τον τρόπο δεν βοηθάει ούτε εσένα ούτε κανέναν….καλως η κακώς έχεις ενα δικιο οπως και να εχει

  • καλές απουκρές σ’ όλους σας !!! χριστούγεννα φέτος μόνο για λίγους, οι υπόλοιποι όνειρα γλυκά με τους ονείραμα !!!!

  • κ εβγαλαν την Πανδωρα οι ασχετοι να παιζει σε αδειους δρομους κ πλατειες 11 το βραδυ…

    Με τετοιον καιρο, λες κ δεν μπορουσαν να την βγαλουν νωριτερα στους εμπορικους δρομους οταν ειχε κοσμο!!!

    Κ φυσικα η λευκη νυχτα πηγε καλα…χαιρονται κ τα αδεσποτα τη φατνη

  • Τς βαμβακωσε ο Μαραντινης με 80% επί της αξίας του Νερού …Άξιος Λευτερ …Το μάθεις το παραμύθι …Δώσε θέαμα στον κόσμο …

  • Βγήκαν όλοι οι μίζεροι στο κοζαν για να γκρινιάξουν.
    Εμείς οι υπόλοιποι βγήκαμε, γεμίσαμε την πλατεία και περάσαμε υπέροχα παρά το δυνατό κρύο.
    Περαστικά σας.

  • Μπραβο στον δημαρχο…Απο τοτε που ειναι αυτος στα πραγματα,γινεται και βλεπουμε κατι καλο..Ετσι να συνεχισετε!!!

  • Με θεαματα και ζογκλερ δε γινεται προκοπη. Καλες οιβλευκες νυχτες καλες ομως κ οι ασπρες μερε που ο εμπορικος κοσμος της Κοζανης εχει καιρο να δει. Ολα αυτα ειναι για την τονωση της αγορας αλλα συγκεκρινενων μαγαζιων κ καταστηματων κ τιποτα περισσοτερο..

  • Ωραια η εκδηλωση που εκανε ο δημος αλλα την επομενη φορα να βρειτε αλλο μερος να κανετε την συνεντευξη του καλιτεχνη που τραγουδαει και να μην βγαζετε τα παιδακια απο το σπιτι του αι βασιλη για να μπει μεσα η δημοσιογραφος να τον παρει συνεντευξη κ απ’ εξω λες κ ειμαστε σε κανενα κλαμπ 2-3 τυποι να σε λενε οτι απαγορευεται η εισοδος,και τα παιδακια να κοιτανε απο τα παραθυρα τον αι βασιλη ,εκτος κ αν κρυωσε η κυρια και ηθελε να μπει στο σπιτακι να ζεσταθει βγαζωντας εξω τα παιδια κ να καθετε αυτην 15-20λεπτα εκει μεσα να περιμενει τον καλιτεχνη κ τα παιδακια να κοιτανε απο το παραθυρο.Απαραδεκτο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.