kozan.gr: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

8 Δεκεμβρίου 2017
20:27

Φωταγωγήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 8, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Εορδαίας.  Aκολούθησαν τα παραδοσιακά  κάλαντα από την Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου, ενώ οι χορωδίες των Συλλόγων, Μικρασιατών, Θρακιωτών, Ποντίων και Τροβαδούρων τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα.  Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γιάννης Κατσανίκος:

9 σχόλια

  • φτανει αυτο με τους τροβαδουρους συνεχεια.ουτε μνημοσυνο να ηταν τρεις την ωρα.αντι να βαουν κανενα συγκροτημα με νεα παιδια να κρατησουν τους νεους!!ελεος δηλαδη!

    • Ο συλλογος τροβαδουρων ειναι ενας συλλογος που παρολο που τα μελη του ειναι αρκετα μεγαλης ηλικιας, προσφερουν ενα σοβαρο εργο και δηλωνουν παντα παροντες. Το θεμα δεν ειναι αυτο. Το θεμα ειναι ΠΟΙΕΣ αλλες υποδομες και χορωδιες υπαρχουν στην πολη, πως δραστηριοποιουνται και ποτε. Με ποια κινητρα και γιατι. Μια ομαδα παπουδων μας βαζει τα γυαλια καθε φορα. Οι νεολαιοι τι κανουν? Voice και talent shows μονο?
      Αν εχετε να προτεινετε κατι καντε το, μην πετατε μονο το μπαλακι για φαγωμαρα.

  • Καλές γιορτές.Κρίμα ομως πού ο Δήμος αυτές τις εκδηλώσεις τις αντιμετωπίζει με μεγάλη προχειρότητα.Πρώτα απο ολα Κύριος Δήμαρχος δέν ηταν παρών δέν είχαν εξέδρα για τις χορωδίες η μικροφωνική χάλια δέν ειχαν ενα μικρο κέρασμα ενα ποτηράκι κρασί ενα μελομακάρονο πόσο θα σας κόστιζαν.Εκανε μπαμ απο μακρια η προχειρότητα.Κρίμα γιατί ειχε αρκετό κόσμο

  • Λευκές και μαύρες παρασκευές ξέρουμε να κάνουμε ως πρωτοτυπία, να φέρουμε κανένα συγκρότημα σε αντικατάσταση των τροβαδούρων ούτε σκέψη?

  • Αρχικά,το δέντρο έχει τα μαύρα του τα χάλια. Οι μπάλες με τις οποίες είναι στολισμένο, είναι κιτς.Ένας από όλους αυτούς τους ανίκανος που διοικησαν και διοικούν αυτή την πόλη δεν βρέθηκε να αγοράσει με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά ένα δέντρο της προκοπής. Το καράβι δεν θα μπω καν στον κόπο να το σχολιάσω γιατί μάλλον ήταν το γνωστό αταξιδευτο καράβι του παιδικού τραγουδιού. Όποτε θυμηθούν και θυμηθεί ανάβει όποτε όχι βλέπουμε τα παλιοσιδερα που το κοσμούν. Η φάτνη καλούτσικη είναι ,αν και έχω ακούσει ότι αυτή είναι η πραγματική φάτνη που γεννήθηκε ο Χριστός …. Πρέπει να υπάρχει πάνω από 100 χρόνια στις αποθήκες του δήμου !

  • ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ , ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ) ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ,ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ
    ΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ,ΟΥΡΑΓΟΙ ΣΕ ΟΛΑ !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.