kozan.gr: Προς 11 έδρες – κι αυτοδυναμία – πηγαίνει ο Νίκος Σάρρης – 8 έδρες ο Γ. Μητλιάγκας & 2 ο B. Μόσχος – Η επίσημη απόφαση το απόγευμα μετά τις 6

12 Δεκεμβρίου 2017
13:55

Η ερμηνεία του νόμου και πως κατανέμονται τα υπόλοιπα με βάση τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών, φαίνεται να ξεκαθάρισε, μόλις πριν από λίγο (ώρα 13:00) . Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, από την πρώτη κατανομή οι έδρες που προκύπτουν είναι 10 (Σαρρής), 7 (Μητλιάγκας), 2 (Μόσχος) κι από τη 2η κατανομή από 1 έδρα παίρνουν τόσο ο Ν. Σαρρής, όσο και ο Γ. Μητλιάγκας.

Έτσι το αποτέλεσμα που αναμένεται, ME ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΩΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, όπως φαίνεται και φαίνεται να επιβεβαιώνουν, πλέον άνθρωποι από όλους τους συνδυασμούς, θα είναι :

N. Σαρρής 11 έδρες

Ι. Μητλιάγκας 8 έδρες

Β. Μόσχος 2 έδρες

Η επίσημη απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί το απόγευμα μετά τις 6, όταν και θα συνεδριάσει η επιτροπή, η οποία και θα αποφασίσει.

20 σχόλια

  • Επιτέλους!!!
    Από σήμερα: 1) 2.000 € σύνταξη για όλους τους συνταξιούχους 2) 0 % ανεργία για όλο το παραγωγικό δυναμικό της Ελλάδας 3) 10% φορολογία των επιχειρήσεων 4) κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των παράνομων φόρων 5) Δωρεάν παιδεία και όλα τα Ελληνικά πανεπιστήμια στα top 50 του κόσμου 6) 1η χώρα σε τουρισμό σε όλον τον κόσμο η Ελλάδα με την αξιοποίηση της τεράστιας αρχαίας Ελληνικής κληρονομιάς 7) Αξιοποίηση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου της Ελλάδας και έσδα τρισεκατομυρρίων για όλους τους νεοΈλληνες 8) Θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια, Θα θα θα θα θα…. Τόσες ημέρες παρακολουθούμε όλοι οι υπόλοιποι πλην δηλαδή των υποψηφίων και απορούμε γιατί κάνετε όλων αυτών τον θόρυβο για τθις εκλογές σας. Εκτός από τα προσωπικά σας συμφέροντα και τις τις μωροφιλοδοξίες ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΦΟΡΟΥΝ. ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ!!!

  • Όσα δε φτάνει η αλεπού ….
    Σήμερα οι χαμένοι προσπαθούν να μειώσουν τη σημασία της νίκης Σαρρή.
    Όλοι αυτοί που χτες σκιζόντουσαν να ειναι στη θέση του….

    • Μέχρι σήμερα πίστευα ότι οι περισσότεροι των δημοσίων – βολεμένων υπαλλήλων ζούνε τον μύθο τους στο προτεκτοράτο των μνημονίων, όπου τα πάντα ξεπουλιούνται και χαρίζονται και ο καθένας ζει για την πάρτη του. Με όλους εσάς ανακάλυψα δυστυχώς ότι υπάρχουν και οι υποψήφιοι των επιμελητηρίων που ζουν στον κόσμο τους. Καληνύχτα φανταστικό πρότυπο των παιδιών μου. Να είσαι σίγουρος παλαιοκομματικέ νέε άνθρωπε ότι στην ανατροφή των παιδιών μου θα είσαι παράδειγμα προς αποφυγήν Και εσύ και όλο το σινάφι σου, είτε είναι μπλε, είτε πράσινοι, είτε πορτοκαλί, είτε ροζ, είτε κόκκινοι.

  • Τι να σου πω σκιζοντουσαν λες κ θα βγάλουμε πλανηταρχη καλά λέει κ ο άλλος.εδω ο κόσμος καίγεται κ εμείς έχουμε το επιμελητήριο.ποσο είναι ο μισθός του προέδρου;

  • ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΒΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 2-3- ΜΕΛΗ ΤΟΥ.ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΙΣΠΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ . ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ. ΤΙΣ 297 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ.ΚΡΙΜΑ.

  • συγχαρητηρια στον αυτοδυναμο κυριο Σαρρη!!! καλο κουραγιο για σας και πολλα εργα προς οφελος της περιοχης μας!!! καλη αρχη!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.