Ο Ιππικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας ” Άγιος Μόδεστος” στην εκπομπή «Ρίζες Ελλήνων» (Δελτίο τύπου)

12 Δεκεμβρίου 2017
18:03
Κανένα σχόλιο

Θερμής ανταπόκρισης του κόσμου έτυχε στην εκπομπή “Ρίζες Ελλήνων” του Flash Tv με τον Τέλη Βωβό ο Ιππικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας ” Άγιος Μόδεστος”, γεγονός που θεμελιώνει τις βάσεις για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Η εκπομπή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 1 Δεκεμβρίου προβάλλοντας τη Σιάτιστα μέσα από τη μουσική παράδοση, τα ήθη, τα έθιμα και τα τοπικά παραδοσιακά Εδέσματα. Το ενδιαφέρον του κόσμου εκφράστηκε μέσα από τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα των παρευρισκομένων στο στούντιο, κάτι που ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας με στόχο να αναδειχτούν η πολιτιστική κληρονομιά, η παράδοση, η ιστορία και οι δημιουργικές αξίες του τόπου μας.

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει η χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Άννα Βερβερούδη, η οποία ανέδειξε επάξια το πολιτιστικό κομμάτι της Σιάτιστας, αναλαμβάνοντας αρχικά ένα Σύλλογο ολιγομελή, αλλά καταφέρνοντας με την αγάπη της για την παράδοση και τον τόπο της να αναδείξει τον Σύλλογο της σε έναν από τους πιο ενεργητικούς και δυναμικούς στην περιοχή του Βοΐου.

Άξιοι Συγχαρητηρίων είναι, ασφαλώς, τα τμήματα που συμμετείχαν στην εκπομπή και ιδιαίτερα το παιδικό τμήμα που είναι το μέλλον του Συλλόγου και οι συνεχιστές της παράδοσης.

Τέλος, αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» στα μέλη του Συλλόγου που βοήθησαν για να προβληθεί ένα αξιόλογο αποτέλεσμα και ιδιαίτερα στις γυναίκες τους που βοήθησαν στην Παρασκευή των εδεσμάτων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.