Βραβείο για το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού στον Πανευρωπαϊκό Μαθητικό Διαγωνισμό της Europe at School

13 Δεκεμβρίου 2017
21:44
Κανένα σχόλιο

Ένα ακόμα βραβείο για το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού, αυτή τη φορά στον  36ο Πανελλήνιο / 64ο Πανευρωπαϊκό Μαθητικό Διαγωνισμό της Europe at School (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΕΝΩΣΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ)

  Στόχος του διαγωνισμού αυτού, ήταν αφενός η δραστηριοποίηση  των μαθητών και η  ανάδειξη των ικανοτήτων  τους και αφετέρου η συμβολή στη διαμόρφωση της συνείδησης του ευρωπαίου πολίτη.

 Το γενικό θέμα ήταν:

   «ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η παράδοση στη σύγχρονη εποχή”

Το έργο που έστειλαν η Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη του σχολείου μας είχε τίτλο: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ μέσα από τη λογοτεχνία».

Ήταν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, όπου τα παιδιά έκαναν τα σκίτσα γνωστών Ευρωπαίων λογοτεχνών και έπρεπε να τοποθετούν το σκίτσο κάθε λογοτέχνη, στην χώρα από την οποία κατάγεται, πάνω στον χάρτη της Ευρώπης.

 Η εκδήλωση της Βράβευσης των Σχολείων που διακρίθηκαν έγινε την Κυριακή 26η Νοεμβρίου 2017, στο κτήριο του European Public Law Organization [EPLO] , στην Αθήνα.

https://gikas-daskalos.blogspot.gr/2017/12/europe-at-school.html

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.