kozan.gr: Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για το Δήμο Κοζάνης – “Έρχεται” προκήρυξη για 40 θέσεις μόνιμων εργαζομένων στην Καθαριότητα – Τι λέει ο Γ.Γ. του Δήμου Κοζάνης Β. Μπουγιοτόπουλος (Βίντεο)

15 Δεκεμβρίου 2017
13:10

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για το Δήμο Κοζάνης. Σήμερα Παρασκευή ο Γ.Γ. του Δήμου, Βασίλης Μπουγιοτόπουλος, παραχώρησε σχετική συνέντευξη τύπου σημειώνοντας πως πρόκειται για 251 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων. Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 27 Δεκεμβρίου κι οι αιτήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά. Επίσης, ο κ. Μπουγιοτόπουλος ανακοίνωσε πως ο Δήμος Κοζάνης θα δεχτεί αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα. Πρόκειται για 40 θέσεις με τη διαδικασία να ξεκινά εντός του μήνα, ή στις αρχές Ιανουαρίου.

Θανάσης Τέγος

7 σχόλια

  • Πόσο καιρό θα εργαστούν στην καθαριότητα και πόσοι αργότερα θα μεταταγούν στα γραφεία λόγω ακαδημιακών “προσόντων” ??

  • Δεν νομίζω, ο Μητσοτάκης τους “απέλυσε” δίνοντας τους 900 ευρώ τον μήνα για να “ξεκουραστούν”…και μετά τους προσέλαβε ο Τσίπρας σε θέσεις γραφείου τους ” ακαδημαικούς” και τους “εκπαιδευτικούς” στην θέση που κατείχαν

  • Πρέπει να είμαστε ο μόνος Δήμος της χώρας που τυγχάνει τέτοιας προβολής ο γραμματέας του Δήμου. Ένα καθαρά υπηρεσιακό και διαδικαστικό θέμα και κάνει συνέντευξη ο γγ του Δήμου και όχι υπηρεσιακός υπάλληλος η ο δημαρχος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.