kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στόλισαν οι Πρόσκοποι Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)

16 Δεκεμβρίου 2017
18:16

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στόλισαν οι Πρόσκοποι Πτολεμαΐδας, σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

 

5 σχόλια

  • Τράβα να γίνεις εσύ δήμαρχος αντιδήμαρχος, να μας κάνεις καλύτερο δέντρο. Μας πρήξατε με το δέντρο. Σιγά το μεγάλο θέμα. Αν έδιναν κανέναν δεκαχιλιαρο για το στολισμό και άλλα τόσα για καμιά συναυλία όπως στην Κοζάνη, εσείς οι ίδιοι θα κραζατε γιατί ο κόσμος πεινάει και ο δήμος πετάει τα λεφτά σε φιέστες. Άιντε μιρλες… Ε μίρλες.

    • Κατέβηκες εσύ και οι όμοιοί σου από τα χωριά σας να διοικήσετε την πόλη μας, την καταντήσατε τα τελευταία 10 χρόνια σαν τα μούτρα σας χωριό με την ανοχή μας και έχεις και το θράσος να μιλάς και από επάνω ? Είσαι προκλητικός και εμείς τρελοί που σε ανεχόμαστε εσένα και την παρέα σου να μας υποβαθμίζεις συνεχώς την καθημερινότητα. Σε λίγο όλους εσάς η ιστορία θα σας στείλει από εκεί που ήρθατε γιατί στην πόλη δεν ζουν μόνο αδιάφοροι νεόπλουτοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.