kozan.gr: Χ. Ψαλίδας για τις εξελίξεις στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: «Είναι μια ανώμαλη κατάσταση που τη δημιούργησαν κάποιες παρατάξεις. Οι εργάτες δεν πάνε στα δικαστήρια, έχουν όργανα, συνέδρια και Δ.Σ»

19 Δεκεμβρίου 2017
22:21

Συνεδρίασε στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης, σήμερα Τρίτη 19/12, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Πανελλήνιου Συλλόγου Αλληλεγγύης-ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ με θέμα τον απολογισμό των δράσεων για το έτος 2017. Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Χρήστος Ψαλίδας μιλώντας για τις περικοπές που έχουν γίνει κατά καιρούς τόνισε πως: «Μας χρωστάνε πολλά και θα τα πάρουμε. Δεν θα τους χαρίσουμε τίποτα. Θέλουμε τους συνταξιούχους στους αγώνες να πάρουμε τη 13η και τη 14η σύνταξη. Ο κ. Τσίπρας θέλει να εξοντώσει τους συνταξιούχους και παράλληλα θέλει μια νεολαία των 200 Ευρώ», είπε.

Ο κ. Ψαλίδας που έχει διατελέσει και πρόεδρος στο Ε.Κ. Κοζάνης σχολίασε και τις εξελίξεις του, μετά από σχετική ερώτηση του Kozan.gr, λέγοντας πως: «Είναι μια ανώμαλη κατάσταση που τη δημιούργησαν κάποιες παρατάξεις. Οι εργάτες δεν πάνε στα δικαστήρια, έχουν όργανα, συνέδρια, και Δ.Σ», ωστόσο τόνισε πως αφού έτσι έγινε εν τέλει πρέπει να σεβαστούν όλοι την απόφαση του δικαστηρίου.

Θανάσης Τέγος

 

6 σχόλια

  • Τότε οι αγώνες γινότανε για τους εργάτες
    Τώρα αγωνίζετε Πάσκε και Δάκε για τις καρέκλες
    Κράμερ εναντίον Κράμερ
    60 χρονών ο κουρκούτας
    62 χρονών ο τσαουσιδης
    60 χρονών ο τολιόπουλος
    Κάποτε φωνάζανε για να μήν αυξηθούν τα όρια ηλικίας

    • Εεεεεεεεε όχι μόνο οι Πάσκε και Δάκε , το άλλοθι τις αριστεράς έχει πεθάνει ακόμα και για αυτούς που θελαν να ζουν μέσα στο ψέμα από την στιγμή ν που σαν αριστερή αναλάβατε την εξουσία και δυο δυο τα ψηφίζεται τα μνημόνια για να μην χάσετε την καρέκλα . Ξυπνήστε σας φτύνουν δεν βρέχει

  • Ψαλλίδα μην μιλάς πολύ γιατί δεν το έχει και πολύ ο Μάστορας (παλιός σύντροφος ήτανε) να σε χαρακτηρίσει Σταλινιστή!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.