Αξιόλογη πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας

20 Δεκεμβρίου 2017
13:23
Κανένα σχόλιο

Φιλανθρωπική εκδήλωση στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν τα μέλη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Κ.Ε.Δ.Ε.) του Δήμου Εορδαίας .

Την αποστολή συνόδευε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Ευστάθιος Κατσίδης , ενώ για όλους τους συμμετέχοντες η επίσκεψη στο σωφρονιστικό κατάστημα ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία .

Μία ξεχωριστή νότα έδωσε στους κρατούμενους η μικτή χορωδία της Θρακικής Εστίας Εορδαίας , στηρίζοντας την εν λόγω πρωτοβουλία.

Οι εκπρόσωποι των διοργανωτών ευχαρίστησαν για τη στήριξη της δράσης τους παρακάτω:

-LIDL ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Πτολεμαΐδας

-Το Σούπερ Μάρκετ ΕUROΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Ι. ΚΑΙ Ζ. ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΗΣ Ο.Ε.- CASH &CARRY CENTRO

– Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

– SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ

– Το κατάστημα ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ-ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ-ΣΙΔΗΡΙΚΑ- Πτολεμαΐδα

– Τα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας

-Την Συγγραφέα ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΟΥ ,για την δωρεά του βιβλίου της «ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ»

– Τα μέλη και τους φίλους του Κ.Η.Φ.Η. (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) Δήμου Εορδαίας.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.