kozan.gr: Π. Πλακεντάς: “Προσπαθούμε με έργα για την αποκατάσταση του δρόμου Πτολεμαΐδας-Γαλάτειας-Ολυμπιάδας” – Tι είπε για το ρέμα Χάντακα δρόμος Αιανής-Καισαρειάς (Βίντεο)

20 Δεκεμβρίου 2017
17:52

Μια σειρά από σημαντικά έργα τέθηκαν προς ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στη σχετική συνεδρίασή του. Ανάμεσά τους έργα που αφορούν σε αντιπλημμυρικά έργα, έργα οδικών αξόνων, έργα για τον τομέα της Υγείας, έργα κοινωνικής πολιτικής (ρέμα Θολόλακκα, Καρδιολογική Κλινική Μαμάτσειου Νοσοκομείου, Κοιμητήρια Ρυμνίου κ.ά.).

Ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Πλακεντάς εισηγητής των θεμάτων αυτών (έγκριση τρόπου δημοπράτησης-μελετών-ολοκλήρωσης κ.ο.κ.) σε δηλώσεις του για ένα προς ένα τα έργα ανέφερε:

 «Φέρνουμε προς ψήφιση μια σειρά από προγραμματικές συμβάσεις για έργα ιδιαιτέρως σημαντικά. Συνοπτικά να αναφέρω πως για το ρέμα Θολόλακκα υλοποιούμε ένα έργο ύψους άνω των 6 εκατομμυρίων Ευρώ, το οποίο έχουμε εντάξει για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Προσπαθούμε επίσης με έργα για την αποκατάσταση του δρόμου Πτολεμαΐδας-Γαλάτειας-Ολυμπιάδας ενός δρόμου με πολλά προβλήματα και συχνά σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Επίσης, δρομολογούμε τα Κοιμητήρια Ρυμνίου, ένα σημαντικό πρόβλημα καθώς δεν υπάρχει χώρος να ταφούν οι συμπολίτες μας. Επίσης, θα προχωρήσουμε και σε μια σειρά άλλων μικρότερων έργων όπως η σήμανση για το Μοναστήρι Βαζελώνα για διευκόλυνση και ασφάλεια στην κίνηση των επισκεπτών και των τουριστικών λεωφορείων κ.ο.κ.», ανέφερε.

Τέλος, ο ίδιος ενημέρωσε ερωτηθείς σχετικά και για το ρέμα Χάντακα (δρόμος Αιανής-Καισαρειάς που είχε σοβαρά προβλήματα λόγω έντονων βροχοπτώσεων) παρουσιάζοντας πως εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και πως «όσο βοηθάει ο καιρός τόσο θα προχωρά το έργο».

Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

2 σχόλια

  • Ανατέθηκαν σε ποια εταιρεία πόσο κόστισαν ποτέ θα παραδοθούν και ποτέ επιτέλους στην Εορδαία θα γίνει καμία παρέμβαση στους οδικούς άξονες
    Το πρόβλημα είναι γνωστό θα γίνουν πριν από τις δημοτικές εκλογές και οι παρεμβάσεις θα είναι συγκεκριμένες κατόπιν υποδείξεων των παραγόντων που θα στηρίζουν και όχι με βάση την ιεράρχηση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.