Aπάντηση του δημοτικού συμβούλου Εορδαίας Σ. Mπίγγα στη δημοτική σύμβουλο Σ. Απαζίδου

22 Δεκεμβρίου 2017
14:28
Κανένα σχόλιο
   Είναι γνωστή η τακτική όταν κάποιος θέλει να είναι στην επικαιρότητα και να διαβάλει άλλους να παραποιεί γεγονότα και να καταθέτει ανυπόστατες κατηγορίες.
  Έτσι λοιπόν η Κα Απατζίδου προβαίνει σε ανακοινώσεις προσπαθώντας να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας με ανακρίβειες και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια σε ότι αφορά την δική μου παρέμβαση η οποία είχε σχέση με την λειτουργία του προεδρείου στην διαδικασία των ερωτήσεων σε ανάλογες περιπτώσεις σε σχέση με την δική μας παράταξη και την παράταξη της Κας Απαζίδου .   Συγκεκριμένα στην διαδικασία ερώτησης της Κας Απαζίδου ζητήθηκε από την ίδια ο λόγος να δευτερολογήσει και να κάνει ενημέρωση πράγμα που από τον κανονισμό δεν επιτρέπεται. Παρά ταύτα ο λόγος της δόθηκε και τοποθετήθηκε. Έκανα διαδικαστική παρέμβαση στο Προεδρείο & ζήτησα να ισχύει το ίδιο για όλους τους συναδέρφους .
 Αυτή την παρέμβαση μου λοιπόν η Κα Απαζίδου την θεώρησε ΄΄λαϊκίζοντες”  ότι την έκανα “παραμιλώντας΄΄ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και προσπαθώντας να υποθάλψω (?) την υπόθεση με πλάγιο τρόπο”  για να κερδίσω τις εντυπώσεις εις βάρος της Πτολεμαΐδας ???
  Επειδή λοιπόν η κανονικότητα της λειτουργίας ενοχλεί την Κα Απαζίδου και δεν θέλει να εφαρμόζεται ο κανονισμός γι αυτήν παρά μόνον για τους άλλους την ενημερώνω ότι εάν μελετήσει τον κανονισμό θα μάθει επιτέλους πως πρέπει να λειτουργεί & πως θα μπορούσε να φέρει το θέμα ώστε να ενημερωθεί το ΔΣ και οι πολίτες.
   Είναι συνηθισμένη βλέπετε να της φέρονται όπως την βολεύει αφού περισσότερο συμπολίτευση νοιώθει και φέρεται παρά ως αντιπολίτευση.
   Όσο για την θέση μου στο θέμα που είχε φέρει σε συζήτηση ήταν σαφής η ξεκάθαρη και ήταν θετική στο να προχωρήσει.Γιαυτό εξάλου ήταν και ομόφωνη.Συνεπώς με ποιόν τρόπο λειτούργησα εις βάρος της Πτολ/δας.
  Η Κα Απαζίδου όμως οφείλει να γνωρίζει ότι η προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων δεν γίνεται περιστασιακά και με πομπώδης δηλώσεις εντυπωσιασμού.
Οι διαδικασίες είναι συγκεκριμένες και απαιτείτε προσπάθεια οργανωμένη,συνέπεια,συλλογικότητα και συμμετοχή στις συνεδριάσεις των οργάνων λειτουργίας του Δήμου.   Με αναγκάζει να τις υπενθυμίσω τις πολλαπλές απουσίες της αλλά και τις “μίνι” παρουσίες της στις συνεδριάσεις του ΔΣ, όπου ο χρόνος της παρουσίας της τελειώνει όταν αποχωρούν τα ΜΜΕ απο την αίθουσα.   Σαφώς και δεν παραμιλούσα γιατί απ΄ ότι φαίνεται απο τα πρακτικά, η πασρέμβασή μου ήταν μετά απο άδεια του Προεδρείου επι της διαδικασίας και όχι επι του θέματος.   Εξάλλου η κοινωνία του Δήμου μας είναι τέτοια που λίγο πολύ γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον Κα Απαζίδου και ξέρουμε πως λειτουργεί ο καθένας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.