kozan.gr: Δρέπανο Κοζάνης: Eπίθεση από δύο δεσποζόμενα σκυλιά, ράτσας Ροτβάιλερ, σε 35χρονο

23 Δεκεμβρίου 2017
12:39

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, επίθεση από δύο δεσποζόμενα σκυλιά, ράτσας Ροτβάιλερ, δέχτηκε 35χρονος, το πρωί της Τρίτης, λίγο μετά τις 07:20. O 35χρονος, ξεκινώντας πεζός για τη δουλειά του, δέχτηκε, από πίσω, επίθεση από τα δύο ροτβάιλερ, τα οποία και τον τραυμάτισαν. Ο 35χρονος τελικά, για καλή του τύχη, μπόρεσε και κατάφερε να πηδήξει σε μια αυλή σπιτιού, γλιτώνοντας, κυριολεκτικά, από την επίθεση των δύο σκύλων. Μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, με θλαστικά τραύματα και εκδορές, όπου και του προσφέρθηκε η κατάλληλη ιατρική βοήθεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά του ιδιοκτήτη των δεσποζόμενων σκύλων.

kozan.gr

 

23 σχόλια

  • as mazepsoun ta skulia tous fovomaste na kukloforhsoume h allh sto drepano exei rotavailer eleuthero mesa sthn aulh ths h aulhs ths xwris kan kagkela kai otan thn les mazepse to mhn faei kanenan leei auto dn vgainei exw.prosexte me ta skulia sas tha thrinisoume thimata.dn einai pernoume ena skuli ainte kai opoion parei o xaros.

  • μα ειναι δυνατον? δεσποζομενα??
    μονο τα αδεσποτα επιτιθονται
    οι ιδιοκτητες δεν φταινε ποτε ουτε για το πως τα εχουν εκπαιδευσει,
    ουτε που τα αφηνουν στον δρομο,ουτε που γεννοβολανε συνεχεια

    • Παραθέτω από την ιστοσελίδα http://www.lifo.gr την είδηση:
      «Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βράβευσαν έναν θηλυκό βελγικό Ποιμενικό (Mallinois) κατά την τελετή αποφοίτησης Σχολείου Εκπαίδευσης Στρατιωτικών Σκύλων, για την «προσφορά» 43 επίλεκτων απογόνων του.
      Η τελετή και η βράβευση πραγματοποιήθηκαν στο Γ΄ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο (Γ΄ ΚΝΟ).
      Ο σκύλος που γεννήθηκε το 2009, εντάχθηκε στο στρατό ως σκύλος αναπαραγωγής και η προσφορά του σε απογόνους είχε μεγάλο οικονομικό όφελος για την υπηρεσία. Πλέον έχει ολοκληρώσει την αναπαραγωγική ζωή του…»

  • Συγκεκριμένες ράτσες σκύλων πρέπει να έχουν ειδικές άδειες και να τις χειρίζονται μόνο εκπαιδευτές. Σε λίγο ο καθένας θα κυκλοφορεί με τίγρεις στον δρόμο. Έχει γεμίσει πιτ-μπουλ και ροτβάιλερ ο τόπος. Πάρτε από ένα μικρό όλοι και κάντε βόλτες, μας πρήξατε με τα τσομπανόσκυλα.

  • Δεν υπάρχει ρε παιδιά ενας αρμόδιος να ασχοληθεί με το τί προβλέπει η νομοθεσία σε αυτές τις περιπτώσεις; Τα ζώα αυτά είναι επικίνδυνα!!!! Πρόκειται για δημόσιο κίνδυνο!!

    • Πενταμελής επιτροπή, με φιλόζωους παρακαλώ όπου απαιτείται ομοφωνία για την θανάτωση του ζώου. Καταλαβαίνεις ότι θα τα ξαναδείς στο δρόμο να σουλατσάρουν ψάχνοντας προκλητικούς διαβάτες για να τους φάνε νόμιμα.

  • Όλοι παίρνουν από ένα σκύλο και μετά των αφήνουν ελεύθερο και οποίο πάρει ο χαρος. Ας τιμωρησουν κάποιο επιτέλους.

  • Η δημοτική αστυνομία τί κάνει?Άς κάνει ελέγχους σε όλους αυτούς που έχουν σκύλο και κυκλοφορούν στον δρόμο άν είναι τσιπαρισμένα.Εάν δεν είναι άς ρίξει τα σχετικά πρόστιμα.Γιατί τα περισσότερα από τα δεσποζόμενα σήμερα είναι εν δυνάμει αδέσποτα αύριο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.