kozan.gr: Κοζάνη: Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε σήμερα, Σάββατο 23/12, η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

23 Δεκεμβρίου 2017
20:53

Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Φίλιππος», η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το μήνυμα των Χριστουγέννων που μετέφερε… η κ. Χρυσάνθη Καραγιαννίδου, καθηγήτρια φιλόλογος. Συμμετείχαν: η σοπράνο κ. Άννα Παπαδοπούλου, στο πιάνο ο Γ. Δίκος, οι 4 λύρες και η χορωδία του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης, οι «Ταξιδευτές του θεάτρου» με την κυρία τους κ. Γκουτζιαμάνη Γιάννα καθηγήτρια φιλόλογο, η παιδική χορωδία των κατηχητικών τις Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων & Κοζάνης, με την επιμέλεια της καθηγήτριας μουσικής κ. Σοφίας Ρούσα.

 

Θανάσης Τέγος

3 σχόλια

  • Πολυ καλη γιορτη και ποιοτικη. Θα μπορουσε και καλυτερη αν οι λογοι ηταν εγκαρδιοι, ο ηχος κι ο φωτισμος πιο προσεγμενα οπως και η σκηνογραφια. Ενας στυλιστας επισης χρησιμος. Εκπαιδευση επισης θελει και το κοινο. Δεν κραταμε θεσεις οταν υπαρχουν ορθιοι, δεν απαιτουμε βρεφη να παρακολουθουν, δε μιλαμε δυνατοτερα των δρωμενων επι σκηνης και δε μπαινοβγαινουμε σηκωνοντας ολη τη σειρα 6-7 φορες. Παντως η χορωδια και η διδασκουσα αριστη για τοσο συντομη πορεια κι ο φοιτητης Χαλβατζης αριστος αναγνωστης υπεροχου κειμενου σεμνου ποιμενα, οπως και το θεατρικο ποκυ καλο. Μπραβο σ ολους.

  • Η εκδηλωση εχει να κανει με το ποιος πηγε να την παρκολουθησει ή τι πηγε να παρακολουθήσει; Πότε θα σταματησει αυτο το φαινομενο να δημοσιευετε φωτογραφιες του κοινου και ΚΑΜΙΑ της εκδηλωσης αυτης καθ’αυτης; Τι περιελαμβανε; Οι ανθρωποι που δουλεψαν γιαυτη παλι και παντα στην αφανεια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.