kozan.gr: Τι λέει ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, στο kozan.gr, για το μοιραίο περιστατικό στη Βασιλίτσα Γρεβενών

29 Δεκεμβρίου 2017
18:18
Κανένα σχόλιο

“Από την πληροφόρηση που έχω, μια παρέα έξι ατόμων, 4 άντρες και 2 γυναίκες έμειναν χθες στο καταφύγιο του χιονοδρομικού της Βασιλίτσας. Στις 11 το πρωί, σήμερα Παρασκευή, πηγαν για snowboard. Ενημερώθηκαν ότι το χιονοδρομικό ειναι κλειστό και μετά με δική τους πρωτοβουλία, πήγαν για snowboard εκτός πίστας χιονοδρομικού. Η χιονοστιβάδα παρέσυρε τον άτυχο 32χρονο για περίπου 100 μετρα, ενώ έμεινε κάποια λεπτά σκεπασμένος κάτω από το χιόνι.. Ειδοποιήθηκε η ομάδα διάσωσης του χιονοδρομικού η οποία επιχείρησε στο σημείο κι απεγκλώβισε τον 32χρονο. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε, δυστυχώς  απρόβλεπτα συμβάντα σαν το σημερινό μας υπενθυμίζουν πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η φύση μέσα σε λίγα λεπτά. Θερμα συλληπητήρια στην οικογένεια.”, δήλωσε, πριν από λίγο στο kozan.gr, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Ε. Σημανδράκος, με αφορμή το σημερινό τραγικό συμβάν.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.