Επειτα από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι δέκα πρώτες παραστάσεις του θεατρικού έργου SDEED DATE, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μπαμπίλα, το ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ επαναλαμβάνει το έργο με δύο ακόμα παραστάσεις στην Αίθουσα του (Κ. Φούφα & Καλλιπόλεως γωνία)
Το SPEED DATE είναι ένα έξυπνο, σύγχρονο έργο, που με γλώσσα καθημερινή και ταυτόχρονα σε σημεία ποιητική, εμφανίζει την προσπάθεια του ανθρώπου να βρει ζευγάρι μέσα από τα σύγχρονα γραφεία συνοικεσίων.
Πολύ χιούμορ, έρωτες που γεννιούνται και πεθαίνουν, σαρκασμός, αυτοσαρκασμός, τρυφερότητα, συγκίνηση. Ανομολόγητες επιθυμίες, ψυχικά τραύματα που ψάχνουν επούλωση, αδιέξοδα… αδιέξοδα… αδιέξοδα…
Εξαιρετικά απολαυστικοί διάλογοι, αποκαλυπτικοί μονόλογοι, ανθρώπινη αγωνία για επαφή…
Και φυσικά πολύ γέλιο…
Δώδεκα ηθοποιοί, 6 γυναίκες, (Μαρία Μπανιά, Ματίνα Ζιώγου, Κατερίνα Μυλωνά, Άννα Τούμπαρη, Μελίνα Αυγερινού, Πέννυ Κατωτοικίδου) 6 ανδρες (Αλέξης Λιοσάτος, Βασίλης Ελευθεριάδης, Σωφρόνης Ευθυμιάδης, Άρης Τσαμπασίδης, Κώστας Θεοδοσιάδης, Τάσος Ανδρεάδης) σε εξαιρετικές ερμηνείες!!!
Οι δυο παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ στην Αίθουσα Τέχνης του ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.
Κρατήσεις θέσεων τις απογευματινές ώρες στα τηλέφωνα: 2463505959 και 6986617999.

SPEED DATE! Γι’ αυτούς που δεν πρόλαβαν να το δουν αλλά… και γι’ αυτούς που θέλουν να το απολαύσουν και πάλι!!!