Κοζάνη: Διετές εκθεσιακό πλάνο καταρτίζει το ΕΒΕ Κοζάνης

11 Ιανουαρίου 2018
10:25

Διετές πρόγραμμα για την εκθεσιακή πολιτική που θα ακολουθήσει το ΕΒΕ Κοζάνης για τα επόμενα χρόνια και τους στόχους που τίθενται καταρτίζεται αυτή την εποχή στο επιμελητήριο, σχεδιασμός που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι στις 10 Φεβρουαρίου σύμφωνα με όσα είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Νίκος Σαρρής. Παράλληλα έχει κατατεθεί αίτημα στο Δήμο Κοζάνης για συνάντηση –συζήτηση για όλα τα τρέχοντα και φλέγοντα θέματα, ενώ έχουν αποσταλεί επιστολές για συζήτηση των προβλημάτων της περιοχής με όλους του εμπλεκόμενους φορείς, τα επιμελητήρια και το Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ. Ο κ. Σαρρής χαρακτήρισε θετική εξέλιξη το θέμα με το ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ για την Δυτική Μακεδονία που θεσπίζεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, όπως και θετικό έκρινε το πρόγραμμα «Επιχειρώ έξω» που παρουσιάζεται αύριο στην Κοζάνη μέσω του οποίου θα μπορέσουν οι υφιστάμενες επιχειρήσεις εξαγωγικού χαρακτήρα να συμμετάσχουν σε εκθεσιακά γεγονότα με υψηλή επιδότηση συμμετοχής. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι περισσότερες από πενήντα ύστερα από μια πρώτη διερεύνηση και κάλεσε τους επιχειρηματίες σε συμμετοχή. Όσον αφορά την κοζανίτικη αποκριά ο κ. Σαρρής τόνισε πως το ΕΒΕ θα συνεργαστεί με τον Δήμο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.