kozan.gr: Κοζάνη: Δεν έπεφτε “καρφίτσα” στη μουσική εκδήλωση «Σαν παλιό σινεμά……», με την Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας – Έτοιμος για το ταξίδι στην Αμερική ο μικρός Αλέξανδρος (Φωτογραφίες & Βίντεο)

14 Ιανουαρίου 2018
21:31

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στην αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, έλαβε χώρα η μουσική εκδήλωση, ψυχαγωγικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο: «Σαν παλιό σινεμά……», με την Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και ερμηνευτές των μουσικών κομματιών την Άννα Παπαδοπούλου και τον Μανώλη Χατζημανώλη. Στην εκδήλωση οι προσερχόμενοι είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν διάφορα είδη, όπως τρόφιμα (γάλα μακράς διάρκειας, ρύζι, μακαρόνια, σάλτσες κλπ.) και είδη καθαριότητας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων & Κοζάνης. Βέβαια όσοι συμπολίτες μας επιθυμούσαν είχαν την ευκαιρία να βοηθήσουν οικονομικά τον μικρό Αλέξανδρο, ενώ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης στον χαιρετισμό του τόνισε πως ήρθε σε επαφή με τον πατέρα του μικρού όπου του μετέφερε πως η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί και μπορεί να ταξιδέψει στην Αμερική.

Θανάσης Τέγος




6 σχόλια

  • Καταπληκτικη η ορχηστρα και οι τραγουδιστες! Ας δωσουν μια υποσχεση οι διοργανωτες πως θα επαναληφθει οταν με το καλο ο Αλεξανδρος επιστρεψει υγιης κι ολα θα εχουν τελειωσει. Τοτε θα μπορουμε να παρακολουθουμε χαρουμενοι εχοντας τον μαζι μας και μαλιστα ως παρουσιαστη της εκδηλωσης. Αλεξανδρε σε περιμενουμε πισω σιδερενιο !

  • Μακαρι!Αλλα θα ητανε καλύτερα να γίνει στη κεντρική πλατεία της Κοζάνης γιατί θα είμαστε όλοι εκεί να τον καμαρώσουμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.