kozan.gr: Δύο λεωφορεία από το δήμο Βοΐου για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώνεται στο πλαίσιο διαμαρτυρίας ώστε να μην υπάρξει ονομασία για τα Σκόπια που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία

15 Ιανουαρίου 2018
18:50

Δύο λεωφορεία θα μισθώσει, ο δήμος Βοΐου, την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου, για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώνεται στο πλαίσιο διαμαρτυρίας ώστε να μην υπάρξει ονομασία για τα Σκόπια που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Αυτό ανέφερε, με τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βοΐου, ο πρόεδρος του Σώματος. H σημερινή έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την έκδοση σχετικού ψηφίσματος.

12 σχόλια

  • Μπράβο στο δήμο και στο δήμαρχο . Φυσικά δε ρωτάμε για δήμο Κοζάνης . Ο δήμαρχος μας ειναι προοδευτικός !!!!!!!!!!!!!!

  • ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!
    ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΩΣ;
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ;
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;
    ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ;
    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ;
    ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ;
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

  • Για το γιατρό το Δήμαρχο

    8.1.2018 / ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Μίκης Θεοδωράκης
    Η Ελλάδα σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχει ανάγκη από πατριώτες!

  • Περιφερειάρχη και δήμαρχε αντί να είστε μπροστάρηδες έχετε εξαφανιστεί κι έχετε καταπιεί τη γλώσσα σας. Δεν ξεχνάμε, στις εκλογές θα τρίβετε τα ματάκια σας.

    • αφιερώνεται στον Περιφερειάρχη και στο Δήμαρχο

      15/01/2018 iEllada.gr

      Ο ιστορικός και συγγραφέας Σαράντος Καργάκος

      Μονοπωλούν το όνομα της Μακεδονίας, την ιστορία της Μακεδονίας μας και όποιος μονοπωλήσει το όνομα θα διεκδικήσει μονοπώλειο και για το έδαφος, συνεχίζει ο καθηγητής μιλώντας για τις κινήσεις που κάνουν οι Σκοπιανοί εξηγώντας ότι δεν θα σταματήσουν στο όνομα.

  • να τι γινονται τα δημοτικα τελη.τα μαζευει ο κ σαλαγαει τα στη σαλονικη για την ελληνικοτητα της μακεδονιας γιατι προφανως κ τα συλλαλητηρια εχουν καποιο αποτελεσμα στη διεθνη σκηνη αχχαχαχαχαχχαχαχαα αυτος βεβαια πονταρει σε κατι τετοια κ την επομενη θητεια του θα κανει κ τον πατριωτη κ ας ψωνιζει καθε μερα στα λιντλ
    μπραβο!

  • Δήμαρχος και περιφερειάρχης δεν λένε τίποτα για το θέμα της Μακεδονίας γιατί δεν τους ενδιαφέρει ο κόσμος αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να μην δυσαρεστήσουν τον Αλέξη .Βλέπουν ότι στην περιοχή μας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα βουλευτή και αναρωτιούνται γιατί να μην γίνουν και αυτοι , το μόνο που χρειάζεται είναι ναι σε όλα να ψηφίζεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.