Ο σκοταδισμός στην πολιτική και στην κοινωνική ζωή ήταν γνώρισμα των ολοκληρωτικών καθεστώτων. Σήμερα δυστυχώς ζούμε σε ένα παρόμοιο περιβάλλον. Η απέναντι πλευρά και εννοώ την Τουρκία, ζει εδώ και αρκετό καιρό σε μια υπαρξιακή νεύρωση. Στο εσωτερικό της χώρας μας δυστυχώς ο τρόπος αντίδρασης των κυβερνώντων αλλά και της αντιπολίτευσης είναι πολιτικά ανήλικος – επικίνδυνος.

Ή κυβέρνηση μας πιστή στην δουλικότητα της, που από την πρώτη ημέρα της διακυβέρνησης της χώρας μας, διαμόρφωσε σε ένα περιβάλλον που ήταν και είναι απαίτηση των Εξωελλαδικών και Εξωθεσμικών κέντρων, θέλει να είναι το Κυπριακό το «δώρο» των Ευρωπαίων εταίρων μας!!! στην νεο οθωμανική πραγματικότητα. Να τους σώσουμε δηλαδή από την νεύρωση τους, που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον διαμελισμό.

Κ. Ντζιμάνη, δεν είναι μόνον το μέλλον της Κύπρου που διακυβεύεται, αλλά είναι ο Ελληνισμός γενικότερα που αποτελεί τροχοπέδη σε όλους αυτούς τους μεταλλαγμένους που δεν μπορούν να αποδεχθούν την οικουμενικότητα μας όπως αυτή ορίζεται από τον πολιτισμό μας.

Αλήθεια ποια είναι η δική σας προσωπική θέση πάνω σε αυτό το ζήτημα όντας στρατιωτικός και πολιτικά διαπαιδαγωγημένος καθαρά σε ένα Πατριωτικό και Απελευθερωτικό Περιβάλλον. Γιατί σιωπάτε και ανέχεστε αυτήν την κωμικότητα και τραγικότητα της απολίτικης στάσης της Ελληνικής Κυβέρνησης της οποίας είστε και μέλος;

Μήπως από το «περίφημο» καληνύχτα Κοζάνη, καληνύχτα Δυτική Μακεδονία που είπατε με μεγάλη ευκολία το 2014, σήμερα περάσατε και με την δική σας ανοχή – στήριξη, στο καληνύχτα Ελλάδα!!!

Εμείς σας λέμε NO PASARAN

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης