Πτολεμαΐδα: Κίνηση κατοίκων της Άνω πόλης

23 Ιανουαρίου 2018
10:56

Απογοητευμένοι από την εικόνα της Άνω Πτολεμαΐδας, δήλωσαν κάτοικοι της,  οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες συγκεντρώθηκαν σε χώρο αναψυχής, με την προοπτική της ίδρυσης και λειτουργίας ενός Συλλόγου, μέσω του οποίου, θα επιδιώξουν την αναβάθμιση της περιοχής. Ιεραρχώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, έκαναν λόγο, μεταξύ άλλων,  για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με τους αδέσποτους σκύλους, την έλλειψη ηλεκτροφωτισμού, την εγκατάλειψη από πλευράς της Δημοτικής Αρχής  των χώρων πρασίνου, τις  τριτοκοσμικές  συνθήκες  που επικρατούν στον προσωρινό καταυλισμό των Ρομά. Η αναβίωση εθίμων, η συνεργασία με Πολιτιστικούς Συλλόγους της ευρύτερης  περιοχής, δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, αποτελούν, επιπλέον στοιχεία των δραστηριοτήτων, που επιθυμούν να προβάλλουν.  Η πρώτη εκδήλωση που διοργανώνουν οι συντελεστές της κίνησης αυτής είναι το γλέντι,  κατά την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στο πάρκο Μπομπορά

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

7 σχόλια

  • Αλήθεια! υπάρχουν ακόμη πολίτες του Δήμου Εορδαίας που πιστεύουν ότι η Δημοτική Αρχή έχει την ικανότητα να αναβαθμίσει τον Δήμο;
    Επιτέλους πρέπει να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας οι Δημότες γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει ελπίδα. Μπλέξαμε με μαθητευόμενους μάγους. Την πλάκα τους κάνουν. Δεν μας αρμόζουν τέτοιοι άρχοντες. Μπράβο στην νέα κίνηση των πολιτών.

  • Παρά πολύ καλή κίνηση από τους πολίτες της γειτονιάς μου. Μακάρι να γίνουν κινήσεις ώστε να αναβαθμιστεί η περιοχή της Άνω Πτολεμαϊδας, γιατί αν περιμένουμε από τη δημοτική αρχή δεν θα δούμε φως ποτέ.Ωστόσο, καλό θα ήταν την επόμενη φορά να βγει κάποια ανακοίνωση ώστε να παρευρεθούμε και οι υπόλοιποι κάτοικοι της Άνω Πτολεμαϊδας. Είναι κρίμα να το μαθαίνουμε κατόπιν εορτή και από το ένα site.

    • Ναι αλλά θα βάλει λαβύρινθο και δεινόσαυρους στο πάρκο εκτάκτων αναγκών..Άσχετα, που με πολύ λιγότερα λεφτά θα μπορούσε να το έχει καθαρό και χωρίς αδέσποτα ώστε να αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους κατοίκους της πόλης.

  • Υπάρχει αλήθεια περίπτωση να καταλάβει ο Ζαμανίδης μαζί με το Δημοτικό του Συμβούλιο που άχνα κανείς δεν βγάζει αλλά όλοι ειδήμονες
    Πλήρης εγκατάλειψη στην Πόλη και τα χωριά
    Κυρία Δήμαρχε αλήθεια που ήσασταν την ημέρα του Συλλαλητηρίου
    Στην κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.