Aνακοίνωση από την πρώην βουλευτή Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή, κατά του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων

24 Ιανουαρίου 2018
22:41

Οι μάσκες έπεσαν για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με την θέση του στην ονομασία των Σκοπίων.

Απροκάλυπτα και χωρίς αιδώ, κατέθεσε ψήφισμα με το οποίο επικροτούσε την θέση του Υπουργού Εξωτερικών και της κυβέρνησης για την ονομασία των Σκοπίων, καταθέτοντας ταυτόχρονα στα πρακτικά της Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών και δηλώνοντας στην Περιφερειακή Σύμβουλο, Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, ότι αποτελεί Εκπρόσωπο Τύπου του Κοτζιά.

Βέβαια, δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, η προσήλωση του στο καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αντί των πολιτών της Δυτ. Μακεδονίας, που έφτασε να παραχωρεί την σχολή αξιωματικών πυροσβεστικής της Πτολεμαΐδας στους Σκοπιανούς, για να εκπαιδεύουν πυροσβέστες τους.

Δεν μας κάνει εντύπωση, ότι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, αποδέχεται την χρήση του όρου «Μακεδονία» για τα Σκόπια.

Μετά από αυτήν την χωρίς ιστορικό προηγούμενο, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αντιδημοκρατική πράξη του, καλό θα είναι να ψάξει να βρει νέο έμβλημα για τον έναν χρόνο που του απομένει ως Περιφερειάρχης.

Ντροπή.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

 Μέτωπο Νίκης

41 σχόλια

    • Εμφανίστηκε πάλι το συριζοπαπαγαλάκι που ενώ ξεπουλιέται το όνομα “Μακεδονία” το μόνο που τον νοιάζει είναι ν κοροϊδέψει. Θα το πληρώσεις ακριβά το βρώμικο παιχνίδι που παίζεις.

        • Τους κακοφαίνεται τους πολιτικούς τοπικής κλίμακας που κατάφερε η Ραχήλ να γίνει η πρώτη βουλευτής σε ψήφους στην πόλη μας και να είναι επίσης η πρώτη που δεν γαντζώθηκε στην καρέκλα δεν ήταν ναι σε όλα για να κρατήσει την θέση της >Τους κακοφαίνεται που όταν ομιλεί λέει αλήθειες που πληγώνουν

  • Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ . ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙ.ΑΠΕΤΥΧΕ!!!!

  • Στο ΕΣΠΑ απέτυχε , στην διοίκηση των υπηρεσιών απέτυχε , στο συνδυασμό Ανατροπή απέτυχε , στην ΔΕΗ απέτυχε , δεν έμεινε και τίποτα άλλο να αποτύχει.

    • Άρα είναι ένας επιτυχημένος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ , γι αυτό τώρα θα πρέπει σαν περιφερειάρχης τις Δ Μακεδονίας να ξεπουλήσει για χάρη του κόμματος και το όνομα για να δηλώσει στον φίλο του πόσο κάλος και υπάκουος είναι . Ήθελα να ήξερα οι περιφερικοί του σύμβουλοι δεν ντρέπονται ? παιδιά δικά που τα ψηφίσαμε για να έχουμε ένα εκπρόσωπο στην περιφέρεια να μας πουλούν έτσι , ντροπή τους

        • Η μόνη που παράτησε την καρέκλα για να είναι σωστή σε αυτά που έλεγε στον κόσμος που την ψήφησαν και αυτό ενοχλεί όλους αυτούς που θυσιάζουν τα πάντα για την μικρή – μεγάλη καρέκλα . Και συνεχίζει η Ραχήλ να λέει αλήθειες και γι οι πολιτικάντηδες προσπαθούν να την βγάλουν γραφική κλπ .Να γνωρίζεται μπορεί λίγοι να έχουν τις ίδιες πολιτικές απόψεις με την Ραχήλ αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ότι είναι ειλικρινής άνθρωπος και λέει την αλήθεια

        • Για τα ευρώ δε θα πει; ή το ξέχασες;; Αφου έχεις στάνταρντ ατάκες που τις κάνεις κόπυ πάστε σε κάθε ανακοίνωση της Ραχήλ Μακρή, μη μας το αλλάζεις τώρα, εκτός αν σου έκαναν μείωση τα τρολαφεντικά σου από τα 60 λεπτά.

  • Ο Καρυπιδης είναι ο καλύτερος περιφερειάρχης/νομάρχης που είχε ποτέ η Δυτ. Μακεδονία. Τις επόμενες εκλογές τις έχει για πλάκα. Το τι λέει τώρα ο κάθε αποτυχημένος λίγη σημασία έχει.

  • Μετά τις επόμενες εκλογές θα πάει στο κανάλι του και θα φωνάζει για την πώληση της ΔΕΗ θα ζητεί από τους βουλευτές την παραίτηση τους ( εκτός και εάν έχουμε ακόμα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ) Και επειδή ο κόσμος τον έστειλε στον μπάγκο θα καταλάβει ότι με το όνομα Μακεδονία δεν παίζουμε και θα το πάει αλλιώς το τραγούδι , θα αρχίσει ο παραμυθατζής ότι δεν αποδεχόμαστε πλέον την λέξη Μακεδονία για το κρατίδιο τον Σκοπίων. Θα είναι και ήταν πολύ χρήσιμος στο να κάνει αντιπολίτευση .Φαντάζεστε τον Καρυπίδη να ήταν τώρα αντιπολίτευση θα ωρυόταν στα παράθυρα για την Μακεδονία

    • Ναι γεγονός είναι για αντιπολίτευση ο τύπος , και να θελαν να πουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας δεν θα το έκαναν γιατί θα τους έκραζε ο Καρυπιδης από το κανάλι του ολημερίς . Θεόδωρε είσαι για αντιπολίτευση

  • Καρυπίδη λυπούμε που σε ψήφισα , να είσαι σίγουρος όμως μετά από αυτό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανακάνω ούτε για οσκαρ ερμηνείας

  • Περίεργο να υπάρχει πολιτικός που να παλεύει για τα πιστεύω του και δεν προδίδει τους ψηφοφόρους του . Ραχήλ χαλάς την πιάτσα στους υπόδουλους βουλευτές , περιφερειάρχες , δημάρχους κλπ Θα πρέπει να εξοντωθείς

  • Δυστυχώς οι περισσότεροι πόντιοι όπως και οι περισσότεροι νοτιοελλαδίτες δεν συγκινούνται για το όνομα της Μακεδονίας.
    Ξανά πόντιος δεν βγαίνει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.