Γ. Θεοφύλακτος: “250.000 σελίδες δικογραφίας για το ΚΕΕΛΠΝΟ”

25 Ιανουαρίου 2018
21:59

250.000 σελίδες δικογραφίας για το ΚΕΕΛΠΝΟ (!) ερευνά η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, αποκάλυψε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Θεοφύλακτος κατά την συνεδρίαση της 24-1-2018 της Εξεταστική Επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της Υγείας τα έτη 1997-2014.

“Είναι δυνατόν”, τόνισε ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος, ερωτώντας την υπεύθυνη νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, για 22 και πλέον έτη, κα Οικονόμου, “να έχουν σχηματιστεί 250.000 σελίδες δικογραφίας;”
Εσείς τι κάνατε ως υπεύθυνη νομικός;” επέμεινε ο κ. Θεοφύλακτος.
Οι ερωτήσεις του βουλευτή Ν. Κοζάνης, κ. Θεοφύλακτου επικεντρώθηκαν στα κύρια ζητήματα του ΚΕΕΛΠΝΟ τα τελευταία έτη, ενώ η μάρτυρας δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις (είτε σιωπούσε).
– “Πώς πήρατε δάνειο 200 εκ. ευρώ, ενώ κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν στον Κανονισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ;”
– “Γιατί με τα χρήματα που περίσσεψαν από το δάνειο, χρηματοδοτήσατε δράσεις του ΟΚΑΝΑ που ποτέ δεν έγιναν;”
– “Πώς είναι δυνατόν να χρηματοδότησε το ΚΕΕΛΠΝΟ τη Μητρόπολη Καισαριανής για να κάνει … εργαστηριακές εξετάσεις σε ομάδες πληθυσμού; Όταν μάλιστα και ο μητροπολίτης και η ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου είναι μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ”;
– “Γιατί δεν στείλατε στα τηλεοπτικά κανάλια και στο ΕΣΡ έγγραφο με το οποίο να ζητάτε η εκπομπή των μηνυμάτων του ΚΕΕΛΠΝΟ να γίνεται σε ώρες υψηλής τηλεθέασης;”
– “Είναι δυνατόν για μία αγορά κτιρίου αξίας 18 εκ. ευρώ να λάβατε μονοσέλιδες εκτιμήσεις μεσιτών”;
– “Γιατί προσπαθείτε να καλύψετε το γεγονός ότι η Προκήρυξη για την αγορά του κτιρίου από το ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν φωτογραφική”;
“Δεν καλύπτω τίποτε”, απάντησε η μάρτυρας, ομολογώντας εμμέσως πλην σαφώς το γεγονός ότι η Προκήρυξη ήταν φωτογραφική.
– “Στις σοβαρές αποφάσεις, ήταν ενήμερος ο εκάστοτε Υπουργός Υγείας”; επέμεινε ο κ. Θεοφύλακτος, αναζητώντας πολιτικές ευθύνες και η μάρτυρας το επιβεβαίωσε.

– Στο ένα λέτε «δεν με ρώτησαν», στο άλλο «γιατί όχι;» ή «δεν βλέπω κάποια παρανομία»… Έτσι φτάσαμε, κυρία μάρτυρα, στο να έχουν μπει όλες οι Ανεξάρτητες Αρχές και να ερευνούν το ΚΕΕΛΠΝΟ και να έχουμε φακέλους 250.000 σελίδων… κατέληξε ο κ. Θεοφύλακτος.

https://www.youtube.com/watch?v=LFsc378v0cY

Οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής συνεχίζονται.

Με εκτίμηση,

Από το γραφείο του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου

44 σχόλια

    • Ναι σωστά, την μπάλα στην κερκίδα και μούγκα για τις 250.000 δικογραφίες για το κεελπνο
      Κι ύστερα ψάχνουμε τι μας φταίει.

      • Εκεί στο πολιτικό γραφείο θα πρέπει να προσέχετε τη γράφετε , δεν είναι 250.000 δικογραφίες είναι 250.000 σελίδες δικογραφίας .Προσοχή ρε παιδιά εκτίθεστε είναι τεράστια η διαφορά , τζάμπα σας πληρώνει το ελληνικό κράτος ο φορολογούμενος πολίτης τον μισθό σας

        • εσένα πάντως δεν σε πλήρωνε τζάμπα το κεελπνο, ξέρεις καλά να μετράς τις χιλιάδες των σελίδων, έτσι τρολάκι του κεελπνο;

          • Επειδή ο θεοφύλακτος είναι σχολαστικός θα διαβάσει τα σχόλια και θα σε επιπλήξει για το λάθος σου . Ρε 250000 δικογραφίες ? Αστρονομικό το νούμερο , δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς να ξεχωρίσεις το 250000 σελίδες

        • Εσένα φίλε σου πέφτουν λίγες οι 250.000 σελίδες δικογραφίας; Πόσες θα έπρεπε να είναι για να ταρακουνηθείς; 2,5 εκατομμύρια;

  • Έχει κολλήσει αυτός. Ανάμεσα στο κεελπνο και στα ναι σε όλα που φωνάζει όλο καμάρι όταν ακούει να φωνάζουν το όνομα του στην βουλή.

      • πάντα υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει πάρτυ οσο και όπου υπάρχει άνθρωπος. μονο τα ονόματα αλλάζουν ολα τα αλλα πάντα ίδια μένουν και θα παραμένουν. Τέλος σε όποιους αρέσει ??

      • Το ότι έγινε εκεί προφανως και πρέπει να ξεκαθαρίσει γιατί κάποιος ή κάποιοι έφαγαν πολλά αλλά το κύριο καθήκον του ως βουλευτή της περιοχής μας είναι η προβολή και η ενασχόληση του με τα πολλά και σημαντικά προβλήματα των πολιτών αυτής της περιοχής. Και εκεί έχει αποδειχθεί λίγος όπως και όλοι οι υπόλοιποι, όλων των κομμάτων συνάδελφοι του βουλευτές. Δυστυχώς για όλους μας.

        • Μην τους λες τέτοια γιατί θα βάλει να σου απαντήσουν τα γνωστά που μας έχει πρήξει ο Γιάννης ότι έκανε:

          – Έκανε για τον κρόκο
          – Έκανε για την Αιανή τον σεισμό
          – Έκανε για το κάστανο στον Πεντάλοφο
          – Έσωσε το Κτηματολόγιο στην Πτολεμαΐδα
          – Έβαλε τους δικηγόρους στις εκλογές των σωματείων
          – Έκανε για τις λαϊκές αγορές κτλ κτλ

          Σιγά τα ωά!
          Και ασχολείται με τα σκάνδαλα στην Υγεία κιόλας -σιγά τα ωά, ποιον νοιάζουν τα σκάνδαλα που μας οδήγησαν στην καταστροφή?

    • ΠΕΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ.ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ;3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ.

  • Γιάννη καλά όλα αυτά που μας ανακοινώνεις για ενημέρωση.
    Θα ήθελα να γνωρίζω την θέση σου σε ότι αφορά “μια σύνθετη ονομασία για την ΦΥΡΟΜ”.
    Υποθέτω ότι γνωρίζεις το ότι ο Παύλος Μελάς, ο Γερμανός Καραβαγγέλης, ο Αιμιλιανός Λαζαρίδης και όχι μόνο, δεν θυσιάστηκαν για μια σύνθετη ονομασία.
    Στην διαφορετική περίπτωση θα υποστείς τις συνέπειες της θέσης σου και τηνς ψήφου σου.

    • Απάντησε σε αυτό το θέμα ο Γιάννης και η απάντηση του δυστυχώς ήταν ναι σε όλα ναι σε ότι πει το κόμμα και επειδή είναι δικηγόρος και του αρέσει να λέει και μια κοτσανα παραπάνω είπε πως το όνομα χάθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις . Η κλασική βλακεία ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι .

    • Τώρα είναι διορισμένος βουλευτής στης επόμενες τη θα πει στους Μακεδόνες που θα ζητεί την ψήφο μας .Με τη θράσος θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί που πούλησε την ιστορία μας στα Σκόπια

  • Αν δεν θες να ασχοληθεις με προβληματα της περιοχης βρισκεις αλλα… εχεις καταντησει γκαρσονα του Πολακη μονο κ μονο για να κρατηθεις στο συστημα. Απο τους χειροτερους που στειλαμε στο κοινοβουλιο. Το αποδικνυεις καθημερινα με την απουσια σου…..

  • Τα σκάνδαλα που ψάχνει ο Γιάννης έστειλαν τα παιδιά μας στο εξωτερικό και την ανεργία

    Αυτά τα σκάνδαλα δημιούργησαν τα προβλήματα της Ελλάδας και τα προβλήματα της περιοχής

    Καλά κάνει και τα ψάχνει ο άνθρωπος, είναι ο πλέον κατάλληλος.

    Εσείς όλοι τι ζόρι τραβάτε; Συνεταιράκια είσασταν στα σκάνδαλα; λέω μήπως…

    • Αυτό που λες για τον θεοφύλακτο ότι – Καλά κάνει και τα ψάχνει ο άνθρωπος, είναι ο πλέον κατάλληλος.- είναι μεγάλη προσβολή , δηλαδή έχουμε μια δικογραφία με 250.000 σελίδες !!!!!!!! από αυτές οι τουλάχιστον 249.500 είναι έκθεση ιδεών πολύ κουραστική , αόριστα πράγματα , μπούρδες , αερολογίες και αέρας κοπανιστός και για αυτά τα πράγματα λες πως ο Γιάννης είναι ο πλέον κατάλληλος

      • Ο διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ είσαι και δεν μας το λες;

        250.000 εγκλήματα γίνανε σε βάρος ΟΛΩΝ ΜΑΣ και εσύ λες ότι τα 249.500 δεν σε νοιάζουν;

        ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ

        • Πως φαίνετε ότι δουλεύεις στο πολιτικό γραφείο και έχει προϋπηρεσία δίπλα σε δικηγόρο , πετάς την μπάλα στην κερκίδα

  • Εκλογές είχαμε τον Σεπτέμβριο του 2015 και μάλιστα όλη η Κοζάνη ήξερε ότι ο Γιάννης ήταν στην 3η θέση του ψηφοδελτίου και πάλευε για την εκλογή του με τον Πάριμ’ που λύσσαξε για την έδρα…. Το αποτέλεσμα γνωστό…

    • Ναι δυστυχώς το νιώθουμε καθημερνά στο πετσί μας . Ο νομός μας δεν έχει εκπροσώπηση στην βουλή έχει μαριονέτες

      • Ενω ο παριμ πρωταγωνιστης …μαλλον σε αλλους τομεις που φοβαμαι εχουν σχεση με την εξεταστικη, απο την αλλη μερια!

      • Είναι απίστευτο αν σκεφτείς τους εκπροσώπους μας στην βουλή σε πιάνει απελπισία . Δημητριάδης , Τζιμάνης , Μουμουλιδης , θεοφύλακτος και Κασαπιδης , ο ένας χειρότερος από τον άλλον . Οι τέσσερις πρώτη ναι σε όλα είναι κλασική δημόσιοι υπάλληλοι , άντε να περάσει η ώρα να σχολάσουμε άντε να πάει πρώτη του μηνός να πληρωθούμε και ο πέμπτος δεν έχει κάνει τίποτα για την περιοχή και δεν πρόκειται να κάνει γιατί βγαίνει και βγαίνει βουλευτής.

    • Σίγουρα θα ξεβρωμίσει με το ΣΥΡΙΖΑ

      1.Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε 39 δάνεια- ή αλλοιώς βοσκοτόπια- μέσα σε ένα χρόνο στις αναξιοπαθούσες καλογρίτσες που θέλαν και δικά τους ΜΜΕ…

      2.Η «Αλλεγγύη» είναι βασική αξία της «αριστεράς»

      Στο γραφείο του πρωθυπουργού, ως μετακλητός υπάλληλος, διορίστηκε ο Χρήστος Παναγής, ο οποίος, όπως αποκαλύπτει η «Ομάδα Αλήθειας», πρωτοστατούσε στο κίνημα ενάντια στα διόδια. 20-1-18| iefimerida.gr κλπ,κλπ, κλπ.

  • Ένα μεγάλο μπράβο στον υπάλληλο του Γιάννη που σπεύδει νυχθημερόν να γλύψει σε όλα τα άρθρα που τον αφορούν και να απαντήσει σε όλα τα κακά σχόλια λέγοντας για τους προηγούμενους.
    Άξιος ο μισθός του!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.