Ανακοίνωση – τοποθέτηση Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας για τη διεκδίκηση, από τα Σκόπια, του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας

25 Ιανουαρίου 2018
22:04

Το τελευταίο διάστημα η διπλωματική κινητικότητα της γείτονας χώρας έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση για την διεκδίκηση του ιστορικού μας ονόματος Μακεδονία. Οι πρόγονοί μας πολέμησαν για το ελληνικό αυτό όνομα, που έχει βαριά ιστορία και ρίζες από την αρχαιότητα. Τα ιστορικά γεγονότα που δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση μας ωθούν να εναντιωθούμε σε οποιαδήποτε αμφισβήτηση και διεκδίκηση του ονόματος.

Δεν συμφωνούμε με καμία χρήση του ονόματος Μακεδονία.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ.

4 σχόλια

  • Πρώτον το θέμα το άνοιξε η Ελληνική διπλωματία γιατί νομίζουν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να λυθεί το θέμα.
    Δεύτερον βαρυσήμαντη η άποψη ενός εμπορικού Συλλόγου …γροθιά στην εξωτερική πολιτική

    • Οπότε κατά την άποψή σου να καθίσουμε στ’ αυγά μας όλοι και να αφήσουμε τον Αλέξη απερίσπαστο και ανεπηρέαστο να λύσει το πρόβλημα.Μια κουβέντα για την αδιαλλαξία των σκοπιανών δεν έχεις να πεις!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.