kozan.gr: Ο υποψήφιος, στις προηγούμενες εκλογές του 2014, με το συνδυασμό του Θ. Καρυπίδη, Ι. Ελευθεριάδης εξηγεί την παρουσία του στην εκδήλωση του συνδυασμού της Γ. Ζεμπιλιάδου: ” Το ήθος μου και η αξιοπρέπειά μου δε θα μου επέτρεπε να πορευτώ με κάποιους που δείχνουν τόση ασυνέπεια σε όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά”

28 Ιανουαρίου 2018
12:42

Mε ανάρτησή του στο facebook, ο υποψήφιος, στις προηγούμενες εκλογές του 2014, με το συνδυασμό του Θ. Καρυπίδη, Ισαακ Ελευθεριάδης εξηγεί την παρουσία του στην χθεσινή απολογιστική εκδήλωση (κλικ εδώ) του συνδυασμού της Γ. Ζεμπιλιάδου, αναφέροντας: “Επειδή βλέπω πολλούς να κόπτονται για τη χθεσινή μου παρουσία στη συγκέντρωση της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου έχω να δηλώσω τα εξής: Η απομάκρυνση μου,από την παράταξη του κυρίου Καρυπίδη έχει λάβει χώρα εδώ και καιρό. Το ήθος μου και η αξιοπρέπειά μου δε θα μου επέτρεπε να πορευτώ με κάποιους που δείχνουν τόση ασυνέπεια σε όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά. Εξάλλου, εγώ μαζί με κάποιους άλλους συνυποψηφίους μου, αποδεχτήκαμε την πρόταση του κυρίου Καρυπίδη προερχόμενοι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και συμμετείχαμε σε ένα ψηφοδέλτιο ανεξάρτητο. Αυτονόητο είναι ότι δεν θα στήριζα ένα συνδυασμό που θα είχε οποιαδήποτε σχέση με το Συριζα-Ανελ, άσχετα αν στην πορεία οι εναγκαλισμοί και οι ανταλλαγές φιλοφρονήσεων με τις ηγεσίες τους όχι απλά συμβαίνουν αλλά προβάλλονται χωρίς καμία αιδώ!!! Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους περίπου 2200 ανθρώπους που με στήριξαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές ,αλλά επειδή θέλω να είμαι συνεπής απέναντι τους και στο όραμα το οποίο στηρίξαμε, συμπορεύομαι με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου που είναι και η μοναδική που έχει τις γνώσεις αλλά και τη διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά με την Περιφέρεια. Οσο για αυτά που ακούγονται περί πικρίας, λόγω μη τοποθέτησής μου σε κάποια θέση, αυτά αναζητήστε σε άλλους… Εγώ ούτε προσωπική επαγγελματική αποκατάσταση αναζητούσα (η πορεία μου στο ελεύθερο επάγγελμα είναι γνωστή εδώ και τριάντα δύο χρόνια), ούτε και για κανένα μέλος της οικογένειάς μου!!! Η πρόθεση μου ήταν και είναι να βοηθήσω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου να πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Με γνώμονα το κοινό συμφέρον και με ΕΛΠΙΔΑ ότι μας δίνεται μία ακόμα ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει και αυτή χαμένη, κάνω γνωστή την πρόθεση μου να συμπορευθώ με το συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου στις επόμενες περιφερειακές εκλογές”.

 

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.