kozan.gr: Εκλογές ΕΒΕ Κοζάνης: Κέρδισε την ένσταση και μία έδρα, από το συνδυασμό του Νίκου Σαρρή, ο συνδυασμός του Βασίλη Μόσχου – Η νέα κατανομή των εδρών στα τμήματα έφερε νέες καραμπόλες – Εκλέγεται στο Δ.Σ. ο Κοσμάς Καλεντηριάδης στη θέση του Μ. Δεληκώστα και ο Γεώργιος Μπούρτσος αντί του Σωτήρη Παπά

29 Ιανουαρίου 2018
09:31

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, συν-εκδικάσθηκαν η από 18/12/2017 ένσταση του Β. Μόσχου και η από 29/12/2017 αντι-ένσταση του Ν. Σαρρή. Όπως είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του Β. Μόσχου είχαν προχωρήσει στην κατάθεση ένστασης με σκοπό την αναζήτηση της 3ης έδρας που τους στερούσε  η τελευταία κατανομή εδρών για 0,003%, δηλαδή το 1/10 μιας ψήφου. Με την απόφαση του δικαστηρίου, οι έδρες κατανέμονται σε 10 για το συνδυασμό του Ν. Σαρρή (που χάνει μια έδρα), 8 για τον Γ. Μητλιάγκα και 3 για το Β. Μόσχο (που κερδίζει μια έδρα). Έτσι μετά την απόφαση η κατανομή των εδρών ανά τμήμα είναι η ακόλουθη: Ο συνδυασμός «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» (Ν. Σαρρής) καταλαμβάνει 5 έδρες στο Τμήμα Υπηρεσιών, 3 έδρες στο Τμήμα Μεταποίησης και 2 έδρες στο Εμπορικό Τμήμα, ο συνδυασμός «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» (Γ. Μητλιάγκας)  καταλαμβάνει 3 έδρες στο Τμήμα Υπηρεσιών, 2 έδρες στο Εμπορικό Τμήμα, 2 έδρες στο Τμήμα Μεταποίησης και 1 έδρα στο Τμήμα Γουνοποιών και ο συνδυασμός «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» (Β. Μόσχος) καταλαμβάνει 1 έδρα στο Τμήμα Υπηρεσιών, 1 έδρα στο Εμπορικό Τμήμα και 1 έδρα στο Τμήμα Μεταποίησης.

Μετά την παραπάνω ανακατανομή η απόφαση ανακηρύσσει τον Κοσμά Καλεντηριάδη, ο οποίος κατετάyη πρώτος μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΙ» στο Εμπορικό Τμήμα, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, αντί του Μιχαήλ Δεληκώστα (συνδυασμός Μητλιάγκα).  Ανακηρύσσει τον Γεώργιο Μπούρτσο (συνδυασμός Μητλιάγκα), ο οποίος κατετάγη πρώτος μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» στο Τμήμα Γουνουποιών, μέλος του Δ.Σ. του  Επιμελητηρίου, αντί του Σωτηρίου Παπά (συνδυασμός Σαρρή).

kozan.gr

5 σχόλια

  • Κρίμα για τον Πρόεδρο της καρδιάς μας. Ποιος θα πάει τώρα στις βασιλόπιτες και θα βγαίνει φωτογραφίες? Πρόεδρε κράτα γερά!!

  • Είναι λάθος το δημοσίευμα. Δεν κέρδισε την έδρα ο Μόσχος. Ανεπίσημα διέρευσε η απόφαση η οποία απέρριψε την ένσταση του Σαρρή και έκανε δεκτή την ένσταση του Μόσχου. Μένει να δούμε το σκεπτικό της απόφασης όταν δημοσιοποιηθεί επισήμως. Σε περίπτωση προσφυγής στου Συμβούλιο της Επικρατείας και μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο ΣτΕ τίποτε δεν αλλάζει σε επίπεδο συμβούλων. Έτσι κι αλλιώς σε επίπεδο Προέδρου και ΔΙοικητικής Επιτροπής τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει πλέον. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Το ερώτημα είναι γιατί το δικαστήριο απέρριψε την ένσταση του Σαρρή χωρίς καν να μπει στην ουσία της ένστασης;

    • Άσε Σαρη μην καρφώνεται….
      Αν μεγάλωσες με ήθος και αξίες, διαφορετικά από κάποιους άλλους ,πρέπει να παραδεχθείς ότι δεν άξιζες αυτό που λάθος και βιαστικά διαμορφωςες το προηγούμενο διάστημα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.