kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Η νέα κατανομή εδρών στο ΕΒΕ Κοζάνης δρομολογεί εξελίξεις;

29 Ιανουαρίου 2018
10:17

Η νέα κατανομή εδρών στο ΕΒΕ Κοζάνης (διαβάστε εδώ σχετικά) δρομολογεί εξελίξεις. Αυτό υποστηρίζουν μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕ Κοζάνης, καθώς χάνεται η έννοια της αυτοδυναμίας κι αλλάζουν οι συσχετισμοί των παρατάξεων. Βέβαια, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα ασκηθεί έφεση, κατά της εν λόγω απόφασης, από την πλευρά του Προέδρου Ν. Σαρρή, ωστόσο, αν συμβεί αυτό, για το επόμενο διάστημα και μέχρι να εκδικασθεί η έφεση δεν θα αλλάξει, ουσιαστικά, τίποτα. Σε αντίθετη περίπτωση ή απόρριψης της έφεσης, αν τελικά ασκηθεί, είναι προφανές πως πολλά πράγματα θα μεταβληθούν, είτε προς την κατεύθυνση της δημιουργίας, ενός “καθεστώτος” συν-διοίκησης, με τους υπολοίπους συνδυασμούς, είτε ενός κλίματος συγκρούσεων κι αντιθέσεων, εφόσον δεν υπάρξει συνεννόηση και συν-απόφαση σε μια σειρά ζητημάτων. Μένει να δούμε ποια οδό και τακτική θα ακολουθήσει ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση των υπολοίπων παρατάξεων.

Η Χύτρα

11 σχόλια

  • Για να δούμε “είναο Πρόεδρος” ή θα κάνει το ΕΒΕ Δήμο Σερβίων?Λογική ωριμότητα ευθύνη και πολιτική αντιμετώπιση χρειάζεται.Μάλλον όμως δεν υπάρχει, και θα δούμε πλήθος από λάθος κινήσεις!!!

  • Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις του κ. Σαρρη, ο οποίος προεκλογικά μιλούσε για την ηθική των άλλων. Νέα ψηφοφορία κ.Σαρρη νέα ψηφοφορία, αυτό είναι το τίμιο και το ηθικό.

  • Το τιμιο και ηθικο αγαπητοι μου χαθηκε οταν ο κ.Μοσχος με τον κ.Μητιλιαγκα τα εκαναν πλακακια και δεν δεχτηκαν το αποτελεσμα. Ο νομος ειναι για ολους ο ιδιος κ οχι οτι βολευει τον καθενα.

    • Τι δεν καταλαβαίνεις..Στην άσκηση Δημ. Διοίκησης πριν από το Νόμο είναι και παραμένει με κυρίαρχο ρόλο η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ”.Πριν μιλάτε βουτάτε και λιγο τη γλώσσα στο μυαλό.

      • Επειδη το σχολιο μου δεν περασε ολοκληρο καθοτι λογοκριθηκε θα ηθελε να σε ενημερωσω αγαπητε παντογνωστη οτι για να γινει αλλαγη του Δ/Σ απαιτουνται τα 4/5 του συνολου κοινος 17 ατομα.
        Οπως επισης το γεγονος οτι υπηρξαν δυο ενσταεις μια απο την πλευρα του κ.Μοσχου και μια απο την πλευρα του κ.Σαρρη.
        Την επομενη φορα που θα θελεις να σχολιασεις να εισαι καλυτερα ενημερωμενος

  • Ο κ. Σαρρης φυσικά θα προχωρήσει σε νέα ψηφοφορία, αφού δεν τον ενδιαφέρει η θέση, αλλά η προσφορά στον επαγγελματία. Θα είναι κοντά στον επιχειρηματια κι από άλλη θέση. Ε κύριε Σαρρη ??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.