kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης, για ελέγχους, στο κάπνισμα σε δημόσιους χώρους: «Σε δεύτερο επίπεδο θα γίνουν κι έλεγχοι συστηματικοί. Στην προκειμένη περίπτωση ο Δήμος μέσω της Δημοτικής Αστυνομίας» (Βίντεο)

30 Ιανουαρίου 2018
16:08

Με αφορμή την αυριανή ημερίδα, για το κάπνισμα, που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, ο δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, μίλησε και για τους ελέγχους που αναμένεται να γίνουν. «Σε δεύτερο επίπεδο θα γίνουν κι έλεγχοι συστηματικοί. Στην προκειμένη περίπτωση ο Δήμος μέσω της Δημοτικής Αστυνομίας».

 

17 σχόλια

  • Αγαπητέ κύριε δήμαρχε
    Οταν πριν απο λιγες μερες εισασταν καλεσμένος στην κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και οταν μεσα στην αίθουσα και μαλιστα μπροστα σας οι συριζαιοι κάπνιζαν αρειμανίως γιατι δεν διαμαρτυρηθήκατε ή γιατι δεν αποχωρήσατε σε ένδειξη αγανάκτησης ;;
    Οι φωτογραφιες του kozan.gr ειΝαι αδιάψευστος μάρτυρας.
    Μονο λογια είστε και εσεις δηλαδή.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  • Όποιος βλέπει το απερίγραπτο σκουπιδαριό μπροστά στην Τράπεζα Πειραιώς αναρωτιέται “Καλά, αυτή η πόλη δεν έχει Δήμαρχο;” Η απάντηση είναι φυσικά “Όχι, ο τελευταίος που εκλέχτηκε έπεσε στις λακκούβες των δρόμων και τον χάσαμε νωρίς, δεν τόλμησε να ξανακατεβεί υποψήφιος”.

    • Τι θες να καθαρίζει και της αυλές από της τράπεζες ο δημος, μήπως θες να ρίξει και άσφαλτο στην τράπεζα και να καλοπίση και το πράσινο τους.

  • κ σε τριτο επιπεδο θα πας σπιτι σου, ανικανος να κανεις κατι ουσιαστικο στην πολη

    εφαρμοσε τον νομο πια, ασε τις δικαιολογιες

    • όλα είναι μέχρι να πέσει το πρώτο πρόστιμο και να γίνουμε Ευρωπαίοι επιτέλους ελληνάρα μου που πας να πετάξεις την μπάλα στην κερκίδα.
      εφαρμογή του νόμου είναι και όχι ανθρωποφαγία, μάθε να είσαι νόμιμος και να σέβεσαι τους συνανθρώπους σου απολίτιστε.

  • Απο ροτε που πρωτοβγηκε ο νόμος πέρασαν κάπου εφτα χρονια.Αν μετά από τοσο καιρο μιλάμε ακόμα για πρώτο επίπεδο συστάσεων ενα ειναι σιγουρο::ζούμε σε μια χώρα που παραμένει στο -1 επίπεδο.Που οι νόμοι εφαρμόζονται όποτε έρχεται η αναλαμπή στο κράτος να εφαρμοστούν και όχι συνεχόμενα αλλά όποτε θυμάται να μαζέψει κανένα φραγκο.Απαράδεκτο .Καλύτερα να μην το ανακινουσατε αυτό το θέμα δήμαρχε.Σε φιάσκο θα καταλήξει.

  • είμαστε του πεταματού, οι τελευταίοι, οι χειρότεροι όλων της ευρώπης. Ο κάθε έλληνας αγνοεί τον νόμο και τον συνάνθρωπο του επιδεικτικά, δεν λογαριάζουνούτε παιδιά ούτε τίποτα, έτσι και θέλει να καπνίσει θα καπνίσει και δε πα να ταρατάμ εσύ…..ααα θα σου πουλήσει και τσαμπουκα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.