kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Πονοκέφαλος, για το δήμαρχο Βοΐου, οι αλλαγές Αντιδημάρχων

31 Ιανουαρίου 2018
11:54
Κανένα σχόλιο
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται, ως φαίνεται κι όπως ακούγεται, ο δήμαρχος Βοΐου Δ. Λαμπρόπουλος, καθώς, προς τα τέλη Φεβρουαρίου , προγραμματίζει αλλαγές, σχεδόν, σε όλα τα πόστα Αντιδημαρχών και των Προέδρων Νομικών Προσώπων, με τις πιέσεις, προς εκείνον, από κάθε κατεύθυνση, να είναι ασφυκτικές. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της στήλης, για τη θέση της νυν Αντιδημάρχου Οικονομικών Γλυκερίας Παπαδιώτη-Νταβατζή προορίζεται η Φωτεινή Ζιάρα, δηλαδή η πρώην πρόεδρος της ΔΥΠΡΑ Α.Ε., η ξαφνική αντικατάστασή της οποίας, από το συγκεκριμένο πόστο, είχε προκαλέσει την έντονη αντίδρασή της, επηρεάζοντας τη σχέσή της με το δήμαρχο Βοΐου. Αυτά φαίνεται, πως, έχουν ξεπεραστεί και η Φ. Ζιάρα θα βρεθεί σε κάποιο σημαντικό πόστο, με την Αντιδημαρχία Οικονομικών να είναι η πιθανότερη. Ο Παναγιώτης Καρακουλάκης αναμένεται να αντικαταστήσει το σημερινό Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών, Λάζαρο Γκερεχτέ, με τον τελευταίο να ακούγεται, έντονα, από διαφόρους κύκλους, πως, στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου, φήμη ή γεγονός που θα επηρεάσει – όπως φαίνεται –  κατά πολύ την τελική απόφαση τού δημάρχου Δ. Λαμπρόπουλου, ως προς την αντικατάστασή του ή μη. Σε άλλα πρόσωπα – πόστα, ο Γεώργιος Τσαρτσαμπαλίδης είναι πολύ πιθανό να  αντικαταστήσει τον νυν Αντιδήμαρχο αγροτικής και επιχειρηματικής οικονομικής ανάπτυξης, Ιωάννη Χατζή, ενώ ο νυν Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, καθαριότητας, Λουκάς Κοτρώτσιος, φημολογείται, πως, θα αντικατασταθεί απο τον Χρήστο Δόρδα. Σε ό,τι αφορά τον Αντιδήμαρχο Συγκοινωνιών και Κυκλοφορίας, Ευθυμιάδη Αναστάσιο, το πιθανότερο σενάριο, τον θέλει, να παραμένει στη θέση του. Όλες οι παραπάνω πληροφορίες, που σας μεταφέρει η στήλη, προέρχονται από συζητήσεις σε πολιτικά πηγαδάκια μεταξύ συμβούλων της δημοτικής αρχής, πριν και μετά, τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βοΐου.
Η Χύτρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.