Kozan.gr: Υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων εντός της πόλης της Σιάτιστας αναζητεί ο δήμος Βοΐου

6 Φεβρουαρίου 2018
14:10
Κανένα σχόλιο

Υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων εντός της πόλης της Σιάτιστας αναζητεί ο δήμος Βοΐου. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, ο δήμος Βοΐου, για τον προαναφερόμενο σκοπό, θα προχωρήσει σε μειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία. Το υπό μίσθωση ακίνητο αφορά ακάλυπτο οικόπεδο εντός της πόλης της Σιάτιστας, εμβαδού περίπου 2.000 τετρ. μέτρων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης οχημάτων. Το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται πλησίον της κεντρικής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου της Σιάτιστας και από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου έως το κατάστημα – Σούπερ Μάρκετ Μασούτης. Απαραιτήτως πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμο από επιβατικά οχήματα και η μορφολογία του να το καθιστά κατάλληλο για υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων. Περισσότερες πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην Δ/νση: Δημαρχιακό κατάστημα Δ.Ε. Νεάπολης στο τηλέφωνο 2468350215 (υπεύθυνος :κος Μιχάλης Πάντου) και 2465350204.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.