kozan.gr: Δήμος Εορδαίας: Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Συντήρησης δημοτικών εγκαταστάσεων, ο Ευθύμιος Παπάς

12 Φεβρουαρίου 2018
10:57

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Συντήρησης δημοτικών εγκαταστάσεων, ο Ευθύμιος Παπάς. Η παραίτησή του, η οποία υποβλήθηκε στις 31-01-2018, έγινε αποδεκτή από το δήμαρχο Εορδαίας, ενώ τις αρμοδιότητες, που μέχρι πρότινος κατείχε ο απερχόμενος, Αντιδήμαρχος θα μοιραστούν κάποιοι από τους υπόλοιπους Αντιδήμαρχους.

kozan.gr

 

Διαβάστε αναλυτικά εδώ την απόφαση από τη Διαύγεια…

8 σχόλια

  • Αφού “καθάρισε” και “συντήρησε” όλες τις δημοτικές εγκαταστάσεις, παραιτήθηκε… Η εικόνα που παρουσιάζει η Πτολεμαιδα αποτελεί αίσχος. Δεκάδες λαμπτήρες που δεν λειτουργούν, σπασμένα πλακάκια στους δεκάδες πεζοδρόμους της πόλης, “κρατήρες” (όχι λακούβες…) σε δρόμους μεγάλης κυκκλοφορίας που απλώς δεν επισκευάζονται ποτέ, κλπ. Θα έπρεπε και ο Ζαμανίδης να παραιτηθεί μαζί του αν είχε ίχνος ευθυξίας…

  • το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. όταν δεν υπάρχει Δήμαρχος τι περιμένεις από τους άλλους; Δυστυχώς άλλη μια χαμένη δημοτική περίοδος. κρίμα!

    • Τέτοιοι είμαστε, αυτούς έχουμε. Βγες μια βόλτα το απόγευμα και δες μας όλους, πώς συμπεριφερομαστε, πως παρκάρουμε, που κολλάμε αφίσες, πως πετάμε τα σκουπίδια, πως προσέχουμε τις παιδικές χαρές, πως, πως, πως…. Και όλο μας φταίνε οι άλλοι. Η φάρα μας φταίει.

  • Ο κύριος Παπάς νομίζω ήταν ο ποιό πετυχημένος Δημοτικός Σύμβουλος και Αντηδήμαρχος
    Παρακολουθούσε ανελλιπώς τις συνεδριάσεις
    Πρόσφερε πολλά Κρίμα

    • Πετυχημενος ειναι καποιος ο οποιος παραγει ΕΡΓΟ και οχι αν ειναι παρων στις συνεδριασεις!
      Καλος μαθητης δεν ειναι αυτός που εχει καλους βαθμους στο ενδεικτικο του, αλλα αυτος που θα αριστευσει στις εξετασεις του.
      Τωρα, αν παραιτηθηκε γιατι ειναι αλλος ενας απο αυτους που ο “σουλτανος” τον εγραψε στα παλια του τα παπουτσια και δεν του εδινε καμια σημασια, μπραβο του.
      Αλλα γιατι ποτε κανενας δεν βγαινει και να μιλησει για ολα και με το ονομα τους?
      Τι αυτοδιοικητικη τρομοκρατια ειναι πια αυτη?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.