Ευχαριστήριο στον κινηματογράφο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» από το Κέντρου Ημέρας «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» και το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Κοζάνης

15 Φεβρουαρίου 2018
15:16
Κανένα σχόλιο

Τα παιδιά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Κέντρου Ημέρας «Ταξιδευτές της Ελπίδας» ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του κινηματογράφου «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» για τη στήριξή που παρέχουν στα παιδιά μας στα πλαίσια του προγράμματος ένταξής τους στην κοινωνία προσφέροντας δωρεάν είσοδο στον κινηματογράφο ,κατά τις εκπαιδευτικές τους εξόδους.

Στόχος των εκπαιδευτικών εξόδων είναι η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία ώστε να μπορούν κατά την ενήλικη ζωή τους να δρουν αυτόνομα και με ασφάλεια μέσα σε αυτήν.

Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την ευαισθησία τους, όπως οι ιδιοκτήτες του κινηματογράφου «ΟΛΥΜΠΙΟΝ».

Κάθε προσφορά προς το Σύλλογο μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την υλοποίηση του σκοπού μας. Στην εκπλήρωση αυτού του σκοπού, η ευαισθησία της κοινότητας αποτελεί σημαντικό αρωγό στην προσπάθεια μας.

Η πρόεδρος

Ελένη Παφύλη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.