Ευχαριστήριο του δημοτικού σχολείου περιοχής Βαθυλάκκου του δήμου Σερβίων – Βελβεντού

20 Φεβρουαρίου 2018
21:52

Το διδακτικό προσωπικό, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ. Περιοχής Βαθυλάκκου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην εταιρεία SIBELCO ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διατηρεί υποκατάστημα στα Λεύκαρα Κοζάνης για την πρόθυμη ανταπόκρισή της στο στο αίτημα του σχολείου μας για δωρεά αναλώσιμων ειδών γραφείου, περιφερειακών Η/Υ και φωτοτυπικό χαρτί Α4 συνολικής αξίας 500 Ευρώ. Η πράξη αυτή φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους. Ενέργειες σαν κι αυτή βοηθούν, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, το έργο των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.

Δ.Σ. Περιοχής Βαθυλάκκου

2 σχόλια

  • Η σχολική επιτροπή Α θμιας τι ρόλο παίζει; Εκεί έπρεπε να υποβληθεί το αίτημα κι όχι σε κάποιον ιδιώτη.Αυτή είναι αρμόδια για τη χορήγηση αυτών των ειδών.Τι απαντά ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής;

  • αχαχαχααα

    σχολικη επιτροπη Αθμιας δημου σερβιων-βελβεντού!

    δήμος σερβιων-βελβεντού!

    νασαι καλα πρωι πρωι με εκανες και γελασα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.