Επιστολή αναγνώστριας στο kozan.gr: “Δήμαρχε Κοζάνης, είστε ιδιαίτερα ευαίσθητος – και σωστά – στην εφαρμογή του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος, όμως γιατί δε συμβαίνει το ίδιο και για την απαγόρευση του αλκοόλ στου ανήλικους;”

21 Φεβρουαρίου 2018
13:56

Δήμαρχε Κοζάνης Όταν τίθεται θέμα νόμου, και φυσικά θα πρέπει να κάνετε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες για να εφαρμοστεί. Έχετε όμως ρίξει όλη σας την ευαισθησία στο θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος, και πολύ σωστά κάνετε εφόσον έχει ψηφιστεί ο νόμος. Υπάρχει όμως Δήμαρχε κι νόμος που απαγορεύει ρητά το σερβίρισμα αλκοόλ σε ανήλικους, όπου όπως γνωρίζουμε όλοι, δεν εφαρμόζεται. Και μιλάμε για αλκοόλ σε μέρη μαζικής εστίασης. Και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν οδηγηθεί ανήλικοι σε νοσοκομεία από υπερβολική κατανάλωση. Δεν σας είδα όμως να είσαστε ευαίσθητος και σ αυτό το θέμα. Για ποιους λόγους δεν κάνετε ελέγχους και για το αλκοόλ στους ανήλικους; Μήπως δεν το γνωρίζετε ή μήπως είναι άλλα τα συμφέροντα; Ως άλλος Σερίφης, θα πρέπει ισότιμα να φροντίζετε για την εφαρμογή των νόμων κι όχι κατά εξαίρεση!

Με σεβασμό στον θεσμικό σας ρόλο

Καπνίστρια αλλά και υπερασπιστής των Νόμων

22 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.