Συνέχεια καλών κι αισιόδοξων ειδήσεων για το μικρό Αλέξανδρο Μελισσινό

28 Φεβρουαρίου 2018
11:22

Σημερα πρωί πρωί Τετάρτης 28/2 είχα επικοινωνία με τον πατέρα του Αλέξανδρου. Η υγεία του μικρού εξελίσεται ομαλά Όλα πάνε πολύ καλά .Ο Αλέξανδρος έχει και την ψυχολογία και την αισιοδοξία και τα αντιμετωπίζει όλα αυτά με περίσσια γενναιότητα. Πριν δύο τρεις μέρες έκανε τη δεύτερη θεραπεία και δεν υπήρξε καμία παρενέργεια(πονοκέφαλος, ζάλη, εμετούς, πόνους) εν αντίθεση με τις θεραπείες που έκανε εδώ. Η επόμενη θεραπεία υπολογίζεται ότι θα γίνει την άλλη εβδομάδα .
Η ημέρα της επέμβασης δεν έχει αλλάξει.

Θα γίνει 22 Μαρτίου και οι γονείς ενημερώθηκαν από τώρα για τις εξετάσεις που θα προηγηθούν της επέμβασης , 20 και 21 Μαρτίου. Όλη η οικογένεια βρίσκεται στο Χιούστον κοντά στον Αλέξανδρο καθώς και πολλές χιλιάδες θετικές σκέψεις από Ελλάδα . Ο Αλέξανδρος σας στέλνει τους χαιρετισμούς του και σας ευχαριστεί πολύ .
Του έδωσε και συνεχίζει να του δίνει μεγάλη δύναμη η αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου. Αλέξανδρε..Εσύ θα βάλεις το γκολ της ζωής σου κι εμείς θα το πανηγυρίσουμε

Θα τα πούμε πάλι σύντομα. Τα καλά νέα απο το Χιούστον θα συνεχίσουν να έρχονται.

Γιώργος Κατσίκας

8 σχόλια

  • Ενημερωστε μας και για τα αλλα 3 παιδια : το 9μηνο , τον Θωμα του 9ου δημοτικου σχολειου, οπως και για το παιδι απο τον Αγιο Δημητριο

  • ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ απ όλους τους ανθρώπους για όλα τα παιδάκια.
    Να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα και να είναι σιδερένια.
    Ευχές, ευχές, ευχές απ όλους μας.

  • Τι σημαίνει το όνομα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ?
    Αλέξανδρος, Αλεξάνδρα: (αλέξω: απομακρύνω + ανήρ), ο απωθών τους άνδρες, ο ανδρείος, σημαίνει ετυμολογικά «σπρώχνω τους ανθρώπους (εχθρούς)». Αν όλοι οι Αλέξανδροι δεν είναι ήρωες, τουλάχιστον φαίνεται ότι βλέπουν μακριά και ψηλά!
    Προσωπικά εύχομαι να απωθήσεις τον εχθρό σου,με την βοήθεια της Παναγίας!& να γυρίσεις νικητής!

  • Όλα καλά θα πάνε Αλέξανδρε….. είσαι πολύ γενναίος…σε περιμένει το ποδόσφαιρο να επιστρέψεις γρηγορα…

  • Χαίρομαι που το παιδί είναι καλά! Προσπάθησαμε να βοηθήσουμε όλοι εδώ γύρω και τα καταφέραμε! Μπράβο παιδιά! Εύχομαι να πάνε όλα καλά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.