ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας

1 Μαρτίου 2018
10:05
Κανένα σχόλιο

Αναρτήθηκαν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού www.oaed.gr, στην ενότητα Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων, ο Οριστικός Πίνακας Επιλαχόντων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Ανέργων του «Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 34 Δήμους (Επιβλέποντες Φορείς) θύλακες υψηλής ανεργίας συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, για 7.180  θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β΄ κύκλος)»

Το ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης, ώς πάροχο κατάρτισης,  ενημερώνει τους ωφελούμενους – επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας  ότι θα πραγματοποιήσει στη δομή του προγράμματα κατάρτισης όπως προβλέπεται από την Δημόσια Πρόσκληση.

Για την υλοποίηση και την συμμετοχή στα προγράμματα κατάρτισης οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το κέντρο για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2461027001 καθημερινά και ώρες 10.00-20.00

Ο ωφελούμενος για την εγγραφή του στον πάροχο κατάρτισης, οφείλει να προσκομίσει:

1) Βεβαίωση από τον Δήμο ότι απασχολείται στο συγκεκριμένο Δήμο

2) Αντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

3) Τον Αριθμό της αίτησης συμμετοχής τους στη δράση

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.