Στους συμβούλους του Βελβεντού που επιθυμούν την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού απέδωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης την αναταραχή που επικρατεί στο Δήμο Σερβίων Βελβεντού και σε σχέση με την ψήφιση του προϋπολογισμού ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβενδού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Οι του Βελβενδού δεν ψηφίζουν τον προϋπολογισμό για να φανεί ότι ο δήμος είναι μπάχαλο και για να πάνε στη συνέχεια στο Υπουργείο και να πούνε ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε ανεξαρτητοποίηση. Αυτά τα παιχνίδια τα ξέρουμε» εξήγησε ο ίδιος. Ο κ. Κοσματόπουλος είπε πως έδωσε «τα πάντα και έχασε τα πάντα για τον Δήμο» και τόνισε ότι θα τα βγάλει πέρα παλικαρίσια και μάλιστα σε ημερίδα που θα διοργανώσει τον Φεβρουάριο θα φανεί τι έκανε, τι κάνει και τι θα κάνει για τον Δήμο.

Επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι ο προϋπολογισμός που έρχεται ξανά σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου είναι σοβαρή υπόθεση και προσκάλεσε για άλλη μια φορά τους ανεξαρτητοποιημένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του σε συμπόρευση για το καλό του Δήμου.

«Όποιος θέλει έρχεται στην ομάδα, σηκώνει τα μανίκια και δουλεύει με ευπρέπεια και αγάπη για τον δήμο» ανέφερε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για σκληρή και βρώμικη αντιπολίτευση. Μάλιστα όσον αφορά κάποια διορία που του τέθηκε για να υπογράψει δήλωση μετάνοιας, υπογράμμισε πως ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο και διερωτήθηκε για ποιο λόγο ο προϋπολογισμός θα γινόταν αποδεκτός και θα ήταν καλύτερος εφόσον υπέγραφε κάποιο κείμενο.

ΕΡΤ Κοζάνης