kozan.gr: Συνάντηση εργασίας με Διευθυντές, Υποδιευθυντές και Εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων, διοργάνωσε σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης (Bίντεο & Φωτογραφίες)

15 Μαρτίου 2018
13:21
Κανένα σχόλιο

Συνάντηση εργασίας με Διευθυντές, Υποδιευθυντές και Εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων, διοργάνωσε σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης. Το θέμα της συνάντησης ήταν η: «Εκδήλωση κρίσεων στη σχολική μονάδα και αντιμετώπιση την έμφυλης βίας». Όπως είπαν οι διοργανωτές «συζητήθηκε η πρόληψη και αντιμετώπιση της έμφυλης βίας και η σύνδεση του σχολείου με τις δομές και τους κοινωνικούς θεσμούς υποστήριξης της κακοποιημένης γυναίκας και των παιδιών. Επιπλέον αναλύθηκε το νομικό πλαίσιο σχετικά με τα θέματα αυτά, και επιχειρήθηκε η θωράκιση των σχολικών μονάδων σε φαινόμενα βίας». Στην εκδήλωση συμμετείχαν: Το Συμβουλευτικό Κέντρο Κοζάνης και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης.

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.