Εκδήλωση για την παρουσίαση της έκδοσης “Πανδώρα Κοζάνης 1902 – 2016”, ο μουσικός πολιτισμός της πόλης στη διάρκεια του χρόνου, το Σάββατο 24 Μαρτίου

19 Μαρτίου 2018
14:35

“ΠΑΝΔΩΡΑ και ΚΟΖΑΝΗ ήταν ανέκαθεν δύο συγκοινωνούντα δοχεία. Γεγονότα πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά επηρέαζαν τη ζωή της Φιλαρμονικής και εκείνη με τη σειρά της επηρέαζε τη ζωή των συμπολιτών μας”.

Η Άννα Τανή-Καραχάλιου κατέγραψε και εν τέλει εκδίδει και παραδίδει στην πόλη & στα παιδιά της μια σημαντικότατη έκδοση παρακαταθήκη μνήμης, ιστορίας και πολιτισμού.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση της έκδοσης διοργανώνεται από τη συγγραφέα και την οικογένεια της, με τη συνδρομή φίλων και εθελοντών και είναι ανοικτή στο κοινό της πόλης και κάθε ενδιαφερόμενο.

——————————————————————————————–

Πληροφορίες:

https://www.facebook.com/events/132335464123244/


ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

6.00 μμ

Εύξεινος Λέσχη –
Φιλίππου Β΄30, Κοζάνη

6 σχόλια

  • Ο Δημος πρεπει επιτελους να αναδειξει το κομματι μουσικης ιστοριας κ πολιτισμου που λεγεται Πανδωρα!
    Αρκετα την κρατησαν στη σκια κ την αφανεια!!

    • Εδω και 1,5 χρονο περιπου η Πανδώρα εχει μετεξελιχτει προς το καλυτερο.
      Πολυ φοβάμαι οτι για την αφάνεια της Πανδώρας θα πρέπει να απευθυνθεις αλλου, κι οχι στο Δημο.

      • Προς το καλυτερο τι σημαινει; κανενας πολιτης αυτης της πολης λατρης της Πανδωρας δεν ηθελε να χασει το “χρωμα” της και να γινει συμφωνικη ορχηστρα χάλκινων. Η τελευταια παρουσιαση της μονο Πανδωρα δεν θυμιζε. Θελουμε να κρατησει το υφος και το ηθος της

        • H Πανδωρα ειναι μπαντα. Κι ως εκ τουτου σημαινει οτι παιζει μουσικη που πρεπει να ανταποκρινεται στο σημερα. Το οτι εσας σας αρεσει το “χρωμα” οπως λετε που ειχε ολα αυτα τα χρονια, δεν σημαινει οτι αυτο ειναι καλλιτεχνικα και μουσικα εξελισσιμο. Γιατι η Πανδωρα τα προηγουμενα χρονια δεν επαιζε απλα μουσικη! Αν εισασταν μουσικος θα καταλαβαινατε τι εννοω.

          • Αν εξελιξη σημαινει αλλοτριωση υφους ναι. Αν τα κοματια που επαιξε τωρα ηταν νομιζετε του σημερα ε τοτε τι να πω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.