Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις»: «Unfair» η παράφραση της ονομασίας της “Κίνησης” από το σύλλογο καφετεριών Κοζάνης «Ερμής»

21 Μαρτίου 2018
16:57

Η παράφραση της ονομασίας της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» από τον σύλλογο καφετεριών Κοζάνης «Ερμής» για να εκφράσει την αντίθεση του συλλόγου στην εφαρμογή ενός ψηφισμένου νόμου θεωρείται προσβλητική προς τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Κίνησης, υποδηλώνει διάθεση αντιπαράθεσης και εκλαμβάνεται από μέρους μας ως κίνηση «unfair».

Είναι περιττό να πούμε ότι επικροτούμε και στηρίζουμε πλήρως τη θέση της Δημοτικής Αρχής για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Εξάλλου ο σεβασμός στα δικαιώματα όλων των πολιτών και το δημόσιο χώρο οφείλουν να είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα κάθε σύγχρονης δημοτικής αρχής, όπως αυτή του Δήμου Κοζάνης και εδώ εκπτώσεις δεν χωρούν.

Είναι υποχρέωση κάθε Δήμου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να αποτελεί αρωγό σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας. Αυτό πράττει και η Δημοτική Αρχή Κοζάνης σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες, με συνεννόηση και σεβασμό στους νόμους, στο ρόλο του καθένα και τελικό στόχο το καλύτερο δυνατό για τον κάθε πολίτη του Δήμου Κοζάνης.

Ευχόμαστε ότι η προσπάθεια κάποιων να ασκήσουν αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή μέσω ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος και να τονώσουν το πολιτικό τους προφίλ μέσα από τη δράση του συγκεκριμένου συλλόγου, να αποκρουστεί και να περιθωριοποιηθεί από τους ίδιους τους επιχειρηματίες του κλάδου.

46 σχόλια

  • Μπράβο και πάλι μπράβο!
    Ο σύλλογος καφετεριών να αφήσει τις διαμαρτυρίες και να κοιτάξει να κάνει σωστά τη δουλειά του… οι έλεγχοι θα πρέπει να συνεχιστούν!

  • Ξέρετε απο περιθωριοποίηση εσείς , οπως κάνετε για τους καπνιστές θα κάνετε και σε όσους έχουν διαφορετική άποψη με εσάς .

  • Εφαρμόστηκε ο αντικαπνιστικος νόμος όλα οκ?
    Κανένα αδέσποτο θα μαζέψετε?
    Καμιά λακούβα θα κλείσετε?
    Ξέχασα από αυτά δεν έχει έσοδα!

  • “κίνηση «unfair»”: ντρεπόσαστε να μιλήσετε Ελληνικά;
    Ως προς τα δικαιώματα των πολιτών, για τα οποία τόσο κόπτεται η δημοτική αρχή, το είδαμε στο ΣΒΑΚ με τις μονοδρομήσεις κ.λπ. που ερήμην των πολιτών, θέλουν μια πόλη νεκρή.

  • Αντί να ανοίγουν βιοτεχνίες βιομηχανίες η μονάδες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων ανοίγουν καφέ κ μπαρ
    …..και ορίζουν κ τους νόμους οπως θέλουν

      • Εσένα τι σε νοιάζει τι κάνει; Κατίνα είσαι και θες να τα ξέρεις όλα; Ο πολύς καφές σε κουτσομπόλα σε μετέτρεψε..

    • Έτσι ακριβώς, με την κλασική νοοτροπία του ελληνάρα “μαγκαζί μου είναι ότι γκουστάρω κάνω ουγκ”, χωρίς να δίνουν δεκάρα για τους πελάτες τους, νοιάζονται μόνο για τα ευρώ που τους ακουμπάνε.

  • Στις ανακοινώσεις είναι γρήγοροι. Να κάνουν όμως κάτι σοβαρό για τους μαγαζάτορες αυτής της πόλης; μπα!!

  • Παπαγαλάκια βγείτε απο το φανταστικό σας κόσμο και ελάτε να συν δημιουργήσουμε για μια κοινωνία των πολιτών με γνώμονα την αγάπη και την συνύπαρξη . Θέλετε με την εφαρμογή των νόμων κατα το δοκουν δημιουργώντας εξτρα προβλήματα στην πόλη μας .

  • Το μονο σίγουρο ειναι οτι οι επιχειρήσεις,πιο πολυ απο τον καθένα,θέλουν το καλο της πόλης.Μια πόλη θελκτική,με ανάπτυξη,κέντρο του ενδιαφέροντος αλλα των πρωτοποριών.
    Οι υπόλοιποι έμμισθοι μονο τα προσωπικά τους συμφέροντα αλλα και επαρσεις,εξυπηρετούν.
    Αγαπαμε τον τόπο μας και ρισκάρουμε για την ανάπτυξη του.
    Μην μας πολεμάτε.Θελουμε μια πόλη παράδειγμα ανάπτυξης όπως ηταν τόσα χρονια.

    • Ανάπτυξη με καφέ;;; wtf!!
      Εσείς πολεμάτε τους πελάτες με τον μολυσμένο αέρα και τις unfair υπηρεσίες που παρέχετε σε σχέση με τις τιμές σας.
      Ξυπνήστε γιατί σας πήραμε χαμπάρι.

      • Εσυ,φίλε μου,κατσε σπίτι σου,σχολίαζε σάιτ,ρουφα τον καθαρό αέρα του περιβάλλοντος μας,φάε τηλεόραση και ασε να ζήσουν,να διασκεδάσουν,να ξεδωσουν και να εκφραστούν ελεύθερα,αυτοί που μπορούν.

        • Χωρίς παραγωγή δεν εχει και κατανάλωση φίλε μου !

          Αυτο που λες ειναι διασκέδαση καθ’ επιβολή και όχι κατ’ουσια. Οταν η πόλη κάποτε ηταν στα πάνω της τόσα μαγαζιά δεν υπήρχαν αυτο θα πρεπει να μας βάλει σε σκέψεις

        • Εσύ κάτσε και ρούφα το πρόστιμό σου γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνεις φασιστάκο που θα μας πεις και τι θα κάνουμε.
          Κλασικός κομπλεξικός θρασύς ελληνάρας.

          • Διάβασε αυτο που έγραψες και αυτο που έγραψα και θα καταλάβεις ποιος ειναι ο φασιστακος.εγω γράφω για ελευθερία κι εσυ για πρόστιμα.εισαι άξιος της μοίρας σου και του μυαλού σου.

  • Ο νόμος πέρασε και θα ισχύσει. Όποιος δεν το καταλαβαίνει τώρα θα το καταλάβει με πρόστιμο. Σεβασμός στον πελάτη.

  • Ο Χ Κουζιακης να μη μιλάει για νομιμότητα οταν γνωρίζει πολυ καλα σαν …στέλεχος της ΔΕΥΑΚ οτι το 80/: στο νερό ειναι παράνομο

  • Ποιος αντικαπνηστικος νόμος εφαρμόζεται, πλάκα κάνουμε;;
    Απόψε κάπνιζαν κανονικότητα σαν να μην συμβαίνει τίποτα στο μαγαζί που έπινα καφέ και μάλιστα με κάτι τσιγγινα ποτηράκια για τασάκια.

  • Να γράφετε Ελληνικά (ξέρετε η αυτόχθονη γλώσσα που προυπήρχε πριν την έλευση των φίλων σας). Αν σας αρέσει. Αν όχι τότε… Σουηδία.
    Ντού και πάλι ντού.

  • να μας πειτε τα ονοματα των μαγαζιων σας οσοι μαχεστε τον αντικαπνιστικο να ξερουμε να μην παταμε εμεις οι μη-καπνιζοντες. παρτε το χαμπαρι η ελλαδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΒΕΙ το καπνισμα κ σεις επιμενετε να κολυμπατε κοντρα στο ποταμι της λογικης (κ οποιος κολυμπαει κοντρα σε αυτο το ρευμα συνηθως πνιγεται). καντε υπαιθρους-προστατευμενους χωρους για τους καπνιζοντες κ ριξτε τις τσουχτερες σας τιμες για να γεμισουν τα μαγαζια. α!κ 3-3,5 ευρω καφε(!!!!) με θεα τις κεραιες της σουρδιας δεν πινω σορυ κιολας αλλα με τα λεφτα αυτα παω ρωμη(ryanair) πινω εσπρεσσαρα (2ε)κ επιστρεφω το απογευμα της ιδιας μερας. το καρκινο του τσιγαρου των διπλανων καπνιστων γιατι να τον υποστω;;;

    • Τελικά πιο ειναι το πραγματικός σου πρόβλημα , η εφαρμογή του νόμου , εξτρα χώρους (Σπιναλόγκα) για τους καπνιστές ή οι τιμές ; Εαν είστε τόσοι πολλοί εσείς οι άκαπνοι γιατι δεν διεκδειτε να έχετε δικούς σας χώρους ; Τον καρκίνο που βγάζεις τόση κακιά για τον συμπολίτη σου να τον βγάλεις αδερφέ απο μέσα σου . Θα σου κάνει εαν δεν σου εχει κανει κακό .

  • Ο σεβασμός σας επιβάλετε στον συμπολίτη μας με πρόστιμο , οι νόμοι ειναι πολλοί και δεν εφαρμόζονται στο ακέραιο . Βλέπω καθημερινά τον δήμαρχο να περνάει τον δρόμο απέναντι Οχι απο τις διαβάσεις . Βλέπω έναν δήμαρχο να μην ασχολείται με τα αδέσποτα , με τα σκουπίδια , με το εξασθενές χρώμιο , με τα αιωρούμενα σωματίδια . Ενα δήμαρχο που δεν αντιγράφει τα τρικαλα που φέρνει τουριστική και επιχειρηματική κίνηση στην πόλη του . Οταν αντιγράφετε καλό ειναι να αντιγράφετε τα σωστά και Οχι αυτά που συμφέρουν

    • χτυπήματα κάτω από τη ζώνη μόνο και μόνο για να συνεχιστεί η ασυδοσία των καπνιστών. λίγοι είστε και το ξέρετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.