kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Πολύ κέφι, το βράδυ του Σαββάτου 26/1, στο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασβεστόπετρας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2019
23:26
Κανένα σχόλιο
Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου, ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασβεστόπετρας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ.Κατσανίκος.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: H καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26/1 (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2019
21:42
  H καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26/1 στο café «The Mind Bar» στον κεντρικό πεζόδρομο. της Κοζάνης Δείτε τι δήλωσε στο Kozan.gr ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Δημήτρης Μαυροματίδης.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πολύς κόσμος στην επετειακή εκδήλωση του ΕΒΕ Κοζάνης, το βράδυ του Σαββάτου – Τιμήθηκαν πρώην Πρόεδροι του Επιμελητηρίου και πρώην μέλη των Διοικήσεων, ενώ βραβεύτηκαν επιχειρήσεις (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2019
21:36
  Επετειακή εκδήλωση, για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26/1/2019 στην αίθουσα δεξιώσεων της Κοζάνης “Event Plaza”. Τιμήθηκαν οι πρώην Πρόεδροι του Επιμελητηρίου και τα πρώην μέλη των Διοικήσεων αυτού που προέρχονται από την πόλη της Κοζάνης καθώς και βράβευση επιχειρήσεων της Κοζάνης που με την μακρόχρονη και […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Έκοψε πίτα η Ομάδα ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης (Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2019
21:12
Κανένα σχόλιο
Παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχου Σιορέντα Δημήτριου και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης Αστυνομικό Διευθυντή Θεοχάρη Χαράλαμπου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα η Ομάδα ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της ΕΠΣ Γρεβενών βρέθηκε, σήμερα Σάββατο 26/1, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβαν Σαββίδης (Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2019
19:27
  Ξεχωριστή υποδοχή στον Ιβάν Σαββίδη επιφύλασσαν  οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στα Γρεβενά, σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στην ετήσια κοπή πίτας της ΕΠΣ Γρεβενών. Κατά την άφιξή του του ο Ιβάν Σαββίδης αποθεώθηκε από φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν εκεί ενώ λίγο νωρίτερα με πρωτοβουλία του πρόεδρου της ΕΠΣ Γρεβενών, είχε συνάντηση με επιχειρηματίες, όπου […]
Διαβάστε περισσότερα

200 άτομα με γαστρεντερίτιδα στο Νοσοκομείο Καστοριάς – Επίσκεψη της Ολυμπίας Τελιγιορίδου

26 Ιανουαρίου 2019
18:35
  Μετά τα μαζικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας που εμφανίστηκαν στις περιοχές Αργους Ορεστικού και Μανιάκοι επικοινώνησα άμεσα με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Κ. Γιώργο Κύρκο που έστειλε αμέσως κλιμάκιο της 3ης ΥΠΕ στην Καστοριά με επικεφαλή τον κ. Αγάπιο Γαβριηλίδη. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Καστοριάς διαπιστώθηκε η πλήρης ετοιμότητα του Νοσοκομείου και του […]
Διαβάστε περισσότερα

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής επισκέφθηκαν σήμερα, Σάββατο 26-1-2019, οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των ΕΒΕ, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΕΕ κ. Κ. Μίχαλου (Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2019
18:04
Κανένα σχόλιο
Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής επισκέφθηκαν σήμερα, Σάββατο 26-1-2019, οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των ΕΒΕ, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΕΕ κ. Κ. Μίχαλου, στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο κλάδος, για τα 100 χρόνια ζωής του ΕΒΕ Κοζάνης. Στο Μουσείο τους καλωσόρισε και τους ξενάγησε η Προϊσταμένη της Εφορείας.      
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Η πρόσκληση, με το λογότυπο του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής, του Φώτη Κεχαγιά, για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου

26 Ιανουαρίου 2019
16:49
  Η πρόσκληση, με το λογότυπο του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής, του Φώτη Κεχαγιά, για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Απαράδεκτη η κατάσταση του οδοστρώματος, στην οδό Κων/νου Καραμανλή στην Κοζάνη, με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος (Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2019
15:04
Απαράδεκτη η κατάσταση του οδοστρώματος, στην οδό Κων/νου Καραμανλή στην Κοζάνη, με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος. Δείτε φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Βίντεο αναγνώστη: “Τραγική η κατάσταση του κεντρικού δρόμου από Μαυροδένδρι προς διασταύρωση Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, από τύχη κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα”

26 Ιανουαρίου 2019
14:31
Τραγική η κατάσταση του κεντρικού δρόμου από Μαυροδένδρι προς διασταύρωση Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, από τύχη κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα.
Διαβάστε περισσότερα

Όταν μας κυβερνούν άνθρωποι χωρίς πιστεύω και πατριωτική συνείδηση (του Νίκου Πουλαράκη*)

26 Ιανουαρίου 2019
14:20
Χθες ξεπουλήθηκε η ιστορία ,ο πολιτισμός και οι αγώνες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους να ελευθερώσουν την γη που λεηλατούσε ο Τούρκος και ο Βούλγαρος τότε .Τι και αν βγήκαμε στους δρόμους και φωνάξαμε και διαδηλώσαμε αφού πάλι αποφάσισαν άλλοι για εμάς χωρίς  εμάς .Δεν είναι απλά δώσαμε μια σύνθετη ονομασία και αμέσως […]
Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου

26 Ιανουαρίου 2019
14:08
Ετήσιος χορός του Συλλόγου Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου .
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κώστας Μίχαλος από την Κοζάνη: «Σε αυτή τη μεταμνημονιακή περίοδο, η περιοχή σας χρειάζεται ένα ορθολογικότερο στρατηγικό σχεδιασμό» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2019
13:32
  Συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερικού Συμβουλίου το τριήμερο εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ΕΒΕ Κοζάνης, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΕΕ κ. Μίχαλου και της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κας Ολυμπίας Τελεγιορίδου. «Σε αυτή τη μεταμνημονιακή περίοδο, η περιοχή σας χρειάζεται ένα ορθολογικότερο στρατηγικό σχεδιασμό», σημείωσε ο κ. Μίχαλος στην ομιλία του.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γ. Καραβασίλης, υποψ. δήμαρχος Εορδαίας: “Να δημιουργήσουμε σύγχρονο, με άδεια, κυνοκομείο. Να περισυλλέξουμε τα αδέσποτα.”

26 Ιανουαρίου 2019
13:05
  Στη ζήτημα των αδέσποτων ζώων, στην πόλη της Πτολεμαΐδας, αναφέρεται με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Γ. Καραβασίλης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Στις καθημερινές μου επαφές με τους πολίτες της πόλης. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι τα αδέσποτα σκυλιά, που δημιουργούν τεράστια προβλήματα κυκλοφοροντας αναμεσα μας […]
Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Εορδαίας ο Στάθης Κοκκινίδης – Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

26 Ιανουαρίου 2019
12:36
Συμπολίτες-σες, Από τα μαθητικά μου χρόνια, συμμετείχα ενεργά στα κοινωνικά, πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας μέσα από συλλογικότητες που είχαν αναφορά στην Παιδεία, τον πολιτισμό και την αυτοδιοίκηση. Έχοντας πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα καθορίσουν το μέλλον της περιοχής, αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου […]
Διαβάστε περισσότερα

Προσοχή! Αυτές είναι οι συνηθέστερες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν επιτήδειοι για εξαπάτηση ηλικιωμένων

26 Ιανουαρίου 2019
11:38
Κανένα σχόλιο
Με αφορμή τα συνεχιζόμενα περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους που προσεγγίζουν ή τηλεφωνούν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, η Ελληνική Αστυνομία συνέταξε ένα κατάλογό με τις συνηθέστερες απάτες και το τι πρέπει να κάνει ο πολίτης σε κάθε περίπτωση. Η αστυνομία συνιστά, να μην πείθεστε εύκολα […]
Διαβάστε περισσότερα

Μέριμνα Φοιτητών για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

26 Ιανουαρίου 2019
11:31
Κανένα σχόλιο
Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π. του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου κ. Γιώργος Ιωαννίδης υπέγραψε σήμερα την  ένταξη της Πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών» για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. O προϋπολογισμός της πράξης ανέρχεται σε 174.720€. Σκοπός είναι η δημιουργία, η οργάνωση και η ενίσχυση μιας συγκροτημένης δομής κοινωνικής μέριμνας και συμβουλευτικής για την υποστήριξη […]
Διαβάστε περισσότερα

Συμφωνία των Πρεσπών: Τα επόμενα βήματα μετά την κύρωση από τη Βουλή

26 Ιανουαρίου 2019
11:00
Ο οδικός χάρτης προβλέπει ότι θα πρέπει να γίνουν τα εξής βήματα τις επόμενες 15 ημέρες: Υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως Την επόμενη Δευτέρα η Συμφωνία θα δημοσιευθεί στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και θα γίνει πλέον επίσημα νόμος του κράτους Ανακοίνωση στη Γραμματεία του ΝΑΤΟ ότι κυρώθηκε […]
Διαβάστε περισσότερα

Ώρα 10:10: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας

26 Ιανουαρίου 2019
10:20
Κανένα σχόλιο
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Σε πτώση δέντρου στην περιοχή του Κασλά, οφείλεται η χθεσινή διακοπή ρεύματος, σε τμήμα της πόλης της Κοζάνης (Φωτογραφία)

26 Ιανουαρίου 2019
10:06
Από πτώση δένδρου στην περιοχή του “Κασλά”, οφείλεται η χθεσινή διακοπή ρεύματος,  σε κομμάτι της πόλης της Κοζάνης. Η φωτογραφία είναι από το σημείο που έπεσε το δέντρο, το οποίο αναγκαστικά κόπηκε από το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ώρα 09.00: Ασθενής χιονόπτωση στην Εγνατία οδό στο δρόμο Κοζάνης – Βέροιας, μετά τα διόδια Πολυμύλου (Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2019
09:07
Κανένα σχόλιο
Ασθενής χιονόπτωση στην Εγνατία οδό στο δρόμο Κοζάνης – Βέροιας μετά τα διόδια Πολυμύλου. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης του Kozan.gr.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πτώση μεγάλου δέντρου από την αυλή του ΕΒΕ Κοζάνης προς το μέσο του δρόμου επί της οδού Ι. Φαρμάκη (Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2019
07:45
  Πτώση μεγάλου δέντρου, από την αυλή του ΕΒΕ Κοζάνης προς το μέσο του δρόμου επί της οδού Ι. Φαρμάκη, σημειώθηκε μετά την χθεσινή κακοκαιρία. Ο κορμός του δέντρου ήταν τόσο βαρύς, που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μετά την κοπή του δέντρου, έσπασαν τα κάγκελα της περίφραξης του Επιμελητηρίου. Ευτυχώς εκείνη την ώρα, της πτώσης […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ώρα 00:58: Στο σκοτάδι η κεντρική πλατεία της Κοζάνης, μετά από διακοπή ρεύματος (Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2019
01:02
  Στο σκοτάδι η κεντρική πλατεία της Κοζάνης, μετά από διακοπή ρεύματος. Eικόνα από τη ζωντανή μετάδοση από την κάμερα στο ξενοδοχείο Ερμιόνιο:
Διαβάστε περισσότερα

Τέσσερις μήνες κινητοποιήσεων συμπληρώνουν οι εξεταστές οδήγησης στις Διευθύνσεις Μεταφορών – Τι λέει για το θέμα ο Διευθυντής Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Κοζάνης Αλέξανδρος Κανδυλιώτης (Bίντεο)

26 Ιανουαρίου 2019
00:48
  Τέσσερις μήνες κινητοποιήσεων συμπληρώνουν οι εξεταστές οδήγησης στις Διευθύνσεις Μεταφορών. Τι λέει για το θέμα ο Διευθυντής Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Κοζάνης Αλέξανδρος Κανδυλιώτης. Το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του West
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Δείτε όλη την εκπομπή <ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ> με την παρουσίαση του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης (Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2019
00:43
Κανένα σχόλιο
  Δείτε όλη την εκπομπή <ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ> με την παρουσίαση του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης, όπως προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή 18/1, μέσα από τη συχνότητα του 4Ε.
Διαβάστε περισσότερα

“Έφυγε” από τη ζωή ο παππούς της ΑΕΠ

26 Ιανουαρίου 2019
00:16
Συγκλονισμενοι είναι όλοι στα Καραγιάννια και στην ομάδα της ΑΕΠ. Ο παππούς της ομάδας Γιώργος Κιρκασόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο χώρο που λάτρευε, μέσα στο γήπεδο. Λίγο μετα το τέλος της προπόνησης κι ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια, έχασε τις αισθήσεις του, υπέστη  ανακοπή. Μεσα από ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της ΑΕΠ, […]
Διαβάστε περισσότερα