kozan.gr: Koζάνη: Γέμισαν από κόσμο τα Πλατάνια, το βράδυ της Τρίτης 25/2, στο άναμμα & γλέντι του Φανού (Βίντεο 13′ σε HD ποιότητα & 27 Φωτογραφίες)

25 Φεβρουαρίου 2020
23:56
Κανένα σχόλιο
  Γέμισαν από κόσμο τα Πλατάνια, το βράδυ της Τρίτης 25/2, στο άναμμα & γλέντι του Φανού.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 25/2, η πρεμιέρα της αποκριάτικης παράστασης του Μ. Μαρκόπουλου «Η αδελφή μου από το Hollywood» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

25 Φεβρουαρίου 2020
22:44
Κανένα σχόλιο
  Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τρίτης 25/2,  στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον στην Κοζάνη, η πρεμιέρα της αποκριάτικης παράστασης του Μ. Μαρκόπουλου «Η αδελφή μου από το Hollywood».  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πολύ κέφι, το βράδυ της Τρίτης 25/2, στο άναμμα του Φανού του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακ. (στα Κοίλα Κοζάνης) (Bίντεο 20′ & 60 Φωτογραφίες)

25 Φεβρουαρίου 2020
22:21
Κανένα σχόλιο
  Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, με τη συνδρομή του Φανού «Πηγάδ’ απ’ του Κεραμαριό» άναψαν το βράδυ της Τρίτης 25/2 το καθιερωμένο Φανό στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε κι εντός των εγκαταστάσεων.      
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πολύς κόσμος και κέφι στο 1ο party νεολαίας & φοιτητών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 25/2, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
21:30
Ένα ξέφρενο Αποκριάτικο πάρτι για τη Νεολαία, και τους 800 περίπου φοιτητές που φιλοξενούνται στις Πανεπιστημιακές Σχολές, διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 25/2, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ο Δήμος Εορδαίας μαζί με το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Ν. Κοζάνης και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης με το δημοφιλές νεανικό συγκρότημα «Άνω Κάτω». Είναι η πρώτη φορά που […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Η εμφάνιση στη κεντρική πλατεία Koζάνης, το βράδυ της Τρίτης 25/2, του φανού Κεραμαριό (Φωτογραφίες & Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
21:26
Κανένα σχόλιο
Η εμφάνιση στη κεντρική πλατεία Koζάνης, το βράδυ της Τρίτης 25/2, του φανού Κεραμαριό.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Η εμφάνιση στη κεντρική πλατεία Koζάνης, το βράδυ της Τρίτης 25/2, του φανού Πλατάνια και του φιλοξενούμενου Πολιτιστικού Συλλόγου Σερρών «Η Δραβήσκος» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
20:36
Κανένα σχόλιο
  Η εμφάνιση στη κεντρική πλατεία, το βράδυ της Τρίτης 25/2, του φανού Πλατάνια και του φιλοξενούμενου  Πολιτιστικού Συλλόγου Σερρών «Η Δραβήσκος».  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας, παρουσία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Ρήγα,  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου (Bίντεο & Φωτογραφίες)

25 Φεβρουαρίου 2020
20:23
Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας, παρουσία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Ρήγα,  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας. Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ήταν: οι Πολιτικές εξελίξεις, ο δρόμος για το 3ο συνέδριο και η υποδοχή νέων […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: 295.120,00€ στο Δήμο Εορδαίας, από τον Φιλόδημο ΙΙ, για την εκπόνηση μελετών κι υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Εορδαίας

25 Φεβρουαρίου 2020
19:56
Κανένα σχόλιο
  Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan,gr, που αναδεικνύει το θέμα, με χθεσινή απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, εντάσσεται στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ η πράξη για την εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Εορδαίας, συνολικού  προϋπολογισμού 295.120 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
Διαβάστε περισσότερα

Οι ΑΖΜΠΟΡΣΤ’ καλούν τα μέλη και τους φίλους τους στις 9,00 μ.μ. ,την Παρασκευή 28-02-2020 στα Προπύλαια

25 Φεβρουαρίου 2020
19:29
  Οι ΑΖΜΠΟΡΣΤ’ καλούν τα μέλη και τους φίλους τους στις 9,00 μ.μ. ,την Παρασκευή 28-02-2020 στα Προπύλαια όπου θα γίνει η συγκέντρωση και μετά όλοι μαζί με την συνοδεία της Κοζανίτικης Ορχήστρας κρουστών του Συνδέσμου, θα ανηφορήσουμε στο Αμφιθέατρο μας , όπου θα ξεκινήσουν οι εργασίες του συνεδρίου, που Γιορτάζουμε τα 31 χρόνια ζωής […]
Διαβάστε περισσότερα

Η Παρασκευή Βρυζίδου Βουλευτής Ν. Κοζάνης στην Κόρινθο σε εκδήλωση με θέμα: “Γυναίκα και πολιτική, μια άλλη ματιά”

25 Φεβρουαρίου 2020
19:20
Η Βουλευτής του Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου παραβρέθηκε στις 19/02/2020 σε εκδήλωση στην Κόρινθο, με θέμα συζήτησης «Γυναίκα και πολιτική, μια διαφορετική ματιά» που διοργάνωσε η Βουλευτής του Ν. Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη. Στο πάνελ συμμετείχαν η Βουλευτής Χανίων και π. Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου καθώς και η […]
Διαβάστε περισσότερα

Καθαρά Δευτέρα στην Παναγία Καισαρειάς

25 Φεβρουαρίου 2020
19:13
Κανένα σχόλιο
Από νωρίς το πρωί στον χώρο της Παναγίας (εξωκλήσι – παραλίμνιος χώρος). Γλέντι με διανομή νηστίσιμης φασολάδας, το παραδοσιακό “ΞΙΑΦΙ” και άλλων νηστίσιμων προϊόντων, όλα δωρεάν. Σας περιμένουμε όλους με χαρά, να πετάξουμε μαζί τους χαρταετούς και να διασκεδάσουμε!!! Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Πολιτιστικό κέντρο Καισαρειάς!
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Θ. Καρυπίδης, στη σημερινή σύσκεψη, για τον απολιγνιτοποίηση: “Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να δυσκολέψει τον κ. Κασαπίδη και να μην έρθει σε αυτή την κοινή πορεία. Εαν δεν έρθει η αντίδραση θα είναι δυναμική” (Bίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
19:09
  Θ. Καρυπίδης, στη σημερινή σύσκεψη, για τον απολιγνιτοποίηση: “Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να δυσκολέψει τον κ. Κασαπίδη και να μην έρθει σε αυτή την κοινή πορεία. Εαν δεν έρθει η αντίδραση θα είναι δυναμική “.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Με χάλκινες μελωδίες, από το Κοζανίτικο Τακίμι, “γέμισε” το μεσημέρι της Τρίτης 25/2, η οδός Παύλου Μελά στην Κοζάνη, στο αποκριάτικο event του cafe bar Pablo (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
18:45
Κανένα σχόλιο
  Με χάλκινες μελωδίες, από το Κοζανίτικο Τακίμι, “γέμισε” το μεσημέρι της Τρίτης 25/2, η οδός Παύλου Μελά στην Κοζάνη, στο αποκριάτικο event του cafe bar Pablo.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: H εισήγηση της Γ. Ζεμπιλιάδου στη σημερινή σύσκεψη για την απολιγνιτοποίηση, με πρωτοβουλία των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας (Βίντεο 20 λεπτά)

25 Φεβρουαρίου 2020
18:21
H εισήγηση της Γ. Ζεμπιλιάδου στη σημερινή σύσκεψη για την απολιγνιτοποίηση, με πρωτοβουλία των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας.
Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε στο kozan.gr, το μήνυμα του Γ. Σιβίλογλου, με καταγωγή από το Τσοτύλι Βοΐου της Π.Ε. Κοζάνης, που εργάζεται στο πανεπιστήμιο SUSTech του Σεντζέν στην Κίνα, για το πως βιώνει την κατάσταση με την εξάπλωση του κορωνoϊού: “Εγω και ο μικρός δεν έχουμε βγει απο την πολυκατοικία εδω και εναν ολόκληρο μήνα”

25 Φεβρουαρίου 2020
17:34
Απομονωμένοι στην Κίνα. Δεν ξέρω τι αξία έχει η μαρτυρία μου για την κατάσταση στην Κίνα κατα τις τελευταίες βδομάδες που αντιμετωπίζουμε τον ιό. Δεν είμαι ούτε γιατρός, ούτε έχω ενημερωθεί για όλους τους κινδύνους, ούτε έχω παρακολουθήσει την εξάπλωση στην Κίνα καί παγκοσμίως, δεν ξέρω πόσος είναι ο χρόνος επώασης, και δεν ξέρω πως […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Στέφανος Πράσσος: “Θέλουμε να πάμε με κοινούς βηματισμούς να πάμε σε μία κοινή δράση, ο κόσμος οι εργαζόμενοι θέλουν να δουν έναν ενωτικό αγώνα και εμείς θέλουμε σε αυτό να συμβάλουμε” (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
17:09
  Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο Στέφανος Πράσσος μίλησε για τη σημερινή  σύσκεψη στην αίθουσα του συνεδριάσεων του Π.Σ., με θέμα την απολιγνιτοποίηση: “Η κοινωνία πρέπει να ενωθεί και να κάνει πρωτόγνωρους αγώνες διότι τα συμφέροντα που βρίσκονται απέναντι σε αυτή τη λεγόμενη απολιγνιτοποίηση  δεν είναι η κλιματική αλλαγή, δεν είναι όλα  αυτά που […]
Διαβάστε περισσότερα

Με την απολογία της μητέρας του Κωστή Πολύζου συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του άτυχου νέου, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη – «Είμαι αθώα» δήλωσε στην απολογία της η μάνα του Κωστή…

25 Φεβρουαρίου 2020
16:50
Κανένα σχόλιο
Με την απολογία της μητέρας του Κωστή Πολύζου συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του άτυχου νέου, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Από την αρχή της απολογίας της δήλωσε αθώα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι αθώα, δεν θα έκανα ποτέ κακό στο παιδί μου. Θέλω να βρεθούν οι […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Η συμπατριώτισσά μας, από τη Κοζάνη,  Άννα Μακρή, η γυναίκα μουσικός – “τρομπετίστριᨔ μιλά για την ενασχόλησή της με τη μουσική (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
16:36
  Η συμπατριώτισσά μας, από τη Κοζάνη,  Άννα Μακρή, η γυναίκα μουσικός – “τρομπετίστριᨔ μιλά για την ενασχόληση της με τη μουσική. Τα πρώτα της βήματα έγιναν σε πολύ μικρή ηλικία. Η Άννα, όπως μας είπε, ξεκίνησε από το ωδείο με πιάνο και στη συνέχεια με τη Φιλαρμονική, τη γνωστή “Πανδώρα”. Σε ό,τι  αφορά το […]
Διαβάστε περισσότερα

Αγορά εργασίας: Εταιρεία ζητά να προσλάβει οδηγό για μεταφορές – διανομές καταναλωτικών αγαθών εντός Δ. Μακεδονίας

25 Φεβρουαρίου 2020
16:25
Η εταιρεία GATAS LOGISTICS SERVICES  ζητεί να προσλάβει οδηγό για μεταφορές – διανομές καταναλωτικών αγαθών, εντός Δ. Μακεδονίας, πλήρους απασχόλησης. Προσόντα: Δίπλωμα Γ κατηγορίας Π.Ε.Ι Κάρτα ψηφιακού ταχογράφου Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις Ομαδικό πνεύμα λειτουργίας Πρόθυμος / Συνεργάσιμος / Εργατικός Παροχές: Ικανοποιητικός μισθός Πλήρης ασφάλιση Άριστο περιβάλλον εργασίας Προοπτικές εξέλιξης
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ποιοι έδωσαν το “παρών” στη σημερινή (25/2) σύσκεψη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Σ., για τις εξελίξεις για την απολιγνιτοποίηση και την πρωτοβουλία των τριών παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας (Καρυπίδη, Ζεμπιλιάδου, Πράσσου) (Φωτογραφίες)

25 Φεβρουαρίου 2020
16:09
  Ποιοι έδωσαν το “παρών” στη σημερινή (25/2) σύσκεψη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Σ., για τις εξελίξεις για την απολιγνιτοποίηση και την πρωτοβουλία τριών παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας (Καρυπίδη, Ζεμπιλιάδου, Πράσσου). Δείτε τις φωτογραφίες του kozan.gr  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γ. Ζεμπιλιάδου για Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη: “Όντως οι μάσκες έπεσαν αλλά έπεσαν απ’ αυτούς, που εδώ και δύο μήνες δεν έχουν κάνουν τίποτε για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε ποτέ η περιοχή” (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
15:56
  Απαντώντας στις αιχμές του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδη, την Κυριακή της Μικρής Αποκριάς, όταν, εν τέλει, δεν πραγματοποιήθηκε το Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, με θέμα την απολιγνιτοποίηση, αφού, ως γνωστόν, απείχαν τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Καρυπίδη, Ζεμπιλιάδου και Πράσσου), η Γ Ζεμπιλιάδου, μιλώντας στα ΜΜΕ, πριν την έναρξη της σημερινής σύσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: O Θ. Καρυπίδης για τη σημερινή (25/2) σύσκεψη αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Σ., για τις εξελίξεις για την απολιγνιτοποίηση και την πρωτοβουλία τριών παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας: “Με τη σημερινή διαδικασία θέλουμε να ενεργοποιήσουμε όλους τους πολίτες κι όλους τους θεσμικούς φορείς της Περιφέρειάς μας – Εύχομαι ο Περιφερειάρχης να αναλογιστεί το αδιέξοδο που πάει να μας βάλει η κυβέρνηση” (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
15:43
  O Θ. Καρυπίδης, σε δηλώσεις του ΜΜΕ, μίλησε για τη σημερινή (25/2) – μεσημεριανή – σύσκεψη στην αίθουσα του συνεδριάσεων του Π.Σ., με θέμα την απολιγνιτοποίηση και την πρωτοβουλία των τριών παρατάξεων (Καρυπίδη, Ζεμπιλιάδου, Πράσσου) του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, μετά τη διαφωνία τους με την Περιφερειακή Αρχή για την ημέρα διεξαγωγής συνεδρίασης του […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Δήμαρχος Δήμου Braunsbedra (Γερμανίας) για το ζήτημα της απολιγνιτοποίησης: ” Αυτό που προσπαθείτε να κάνετε, εσείς, τώρα, εμείς το ξεκινήσαμε πριν 25 χρόνια. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, δεν έχουμε τελειώσει ακόμη, αλλά πιστεύουμε ότι είμαστε σε μια πορεία, που θα έχει μια επιτυχή έκβαση” (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2020
15:13
Συνέντευξη τύπου με αφορμή τη διήμερη συνάντηση εργασίας, στην Κοζάνη, του Δήμου Κοζάνης με τον γερμανικό Δήμο Braunsbedra (κοντά στην Λειψία), αντιπροσωπεία του οποίου, προεξάρχοντος του Δημάρχου, βρίσκεται στην περιοχή μας, με σκοπό την αξιοποίηση της εμπειρίας του Δήμου Braunsbedra σε θέματα αποκατάστασης και αξιοποίησης των εγκαταλελειμμένων ορυχείων, σε θέματα διαχείρισης της ανεργίας και στην […]
Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση του βουλευτή Ν. Κοζάνης Στάθη Kωνσταντινιδη για το ζήτημα εκλογής Πρόεδρου στο Ρύμνιο Κοζάνης

25 Φεβρουαρίου 2020
14:45
Αναφορικά με το ζήτημα για την εκλογή πρόεδρου στην τοπική κοινότητα Ρυμνίου, που έθεσε ο δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας, θα ήθελα να ενημερώσω οτι στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείου εσωτερικών, ενώπιων της κοινοβουλευτικής επιτροπής δημόσιας διοίκησης, θα υπάρξει νομοτεχνική βελτίωση που θα επιλύει το ζήτημα.
Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Συμμετοχή και συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης στο ερευνητικό έργο «BERLIN – «Οικονομικά αποδοτική αναμόρφωση δημόσιων κτηρίων σε έξυπνα και ανθεκτικά νανοδίκτυα με χρήση αποθήκευσης»

25 Φεβρουαρίου 2020
14:40
Κανένα σχόλιο
  Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης και επιθυμώντας να συμβάλλει με συγκεκριμένες προτάσεις στην ενεργειακή μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή, συμμετέχει σε ένα νέο ερευνητικό έργο με τίτλο «BERLIN – «Οικονομικά αποδοτική αναμόρφωση δημόσιων κτηρίων σε έξυπνα και ανθεκτικά νανοδίκτυα με χρήση αποθήκευσης» – […]
Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία της Καλλιόπης Βέττα στη Βουλή στο πλαίσιο συζήτησης νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

25 Φεβρουαρίου 2020
14:39
Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα μίλησε χθες στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σχετικά με την ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας για την επιτρεπόμενη χρήση έργων πνευματικής ιδιοκτησίας από τους τυφλούς, τους αμβλύωπες και άλλα άτομα με πρόβλημα ανάγνωσης εντύπων . Αρχικά επεσήμανε την ύπαρξη μελετών ήδη από το 2017 για τη συνύπαρξη των αρχαίων με το Μετρό […]
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς

25 Φεβρουαρίου 2020
14:19
Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Λογιστών Καστοριάς και ιδιαίτερα την Πρόεδρο, Βασιλική Παπακωνσταντίνου για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στο θέμα της επίλυσης του προβλήματος των φορολογικών ελέγχων των γουνοποιητικών επιχειρήσεων. Η συμβολή του Συλλόγου ήταν σημαντική για να φτάσουμε στην τελική έκβαση του επιτυχούς αποτελέσματος αναφορικά με τα πρόστιμα που έχουν […]
Διαβάστε περισσότερα

Η λίμνη Πολυφύτου παραδομένη στις αποχρώσεις του λυκόφωτος…

25 Φεβρουαρίου 2020
14:02
  Η λίμνη Πολυφύτου παραδομένη στις αποχρώσεις του λυκόφωτος… Η λήψη από τη γέφυρα Ρυμνίου. Διακρίνεται φωταγωγημένη η πλωτή εξέδρα (!). Που περιμένει τι; mikrovalto.gr
Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Εορδαίας για τα φαινόμενα με ασυνείδητους που τοποθετούν δηλητηριώδεις ουσίες (φόλες) σε κοινόχρηστους χώρους

25 Φεβρουαρίου 2020
13:34
  Το τελευταίο χρονικό διάστημα δυστυχώς κάποιοι ασυνείδητοι τοποθέτησαν δηλητηριώδεις ουσίες (φόλες) σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας, διαταράσσοντας επικίνδυνα τη δημόσια υγεία των κατοίκων της περιοχής κι αφήνοντας θύματα αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζώα. Υπενθυμίζουμε ότι τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς προστατεύονται από το Νόμο 4039/2012 (και της τροποποίησης αυτού με το Ν. 4235/2014) και […]
Διαβάστε περισσότερα

Η Αποκριά στην Κοζάνη είναι γλέντι και φωτιά! Δείτε το αφιερωματικό βίντεο στο μακρόχρονο έθιμο, όπως παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

25 Φεβρουαρίου 2020
13:22
  Η Αποκριά στην Κοζάνη είναι γλέντι και φωτιά! Δείτε το αφιερωματικό βίντεο στο μακρόχρονο έθιμο, όπως παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.
Διαβάστε περισσότερα