kozan.gr: Το βιβλίο του  Γιώργου Τσότσου, “Ιστορική Γεωγραφία της Δυτικής Μακεδονίας. Το οικιστικό δίκτυο (14ος- 17ος αιώνας)”, παρουσιάστηκε, σήμερα 11/4, στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

11 Απριλίου 2019
20:24
Κανένα σχόλιο

Το βιβλίο του Τοπογράφου Μηχ. Δρ. Πολεοδομίας,  Μεταδιδάκτορα Ιστορικής Γεωγραφίας κ. Γιώργου Τσότσου, “Ιστορική Γεωγραφία της Δυτικής Μακεδονίας. Το οικιστικό δίκτυο (14ος- 17ος αιώνας)”, παρουσιάστηκε σήμερα ,Πέμπτη 11 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης Κοζάνης. Για το βιβλίο μίλησαν οι: Κώστας Ντίνας, καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Κώστας Καμπουρίδης, Ιστορικός, Δρ. Οθωμανικών Σπουδών, Αργύρης Παφίλης, παραγωγός τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ και ο συγγραφέας. Στην εκδήλωση χαιρέτισαν οι: Παναγιώτης Δημόπουλος, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης και Πρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, Βασιλική Διάφα, Πρόεδρος της Εταιρείας Δυτικομακεδονικών Μελετών, Πολυνείκης Αγγέλης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών του Ν. Κοζάνης. Συντονιστής: Βασίλης Καραγιάννης, συγγραφέας, Διευθυντής του περιοδικού Παρέμβαση. Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και η Εταιρεία Δυτικομακεδονικών Μελετών.




Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.