kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 16/4, στην Κοζάνη, η 1η Συνάντηση του Δικτύου Εμπλεκομένων μερών (Stakeholders Group Meeting) του έργου « Supporting the clean energy transition of coal-intensive EU regions» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Απριλίου 2019
14:26

 

 

Η 1η Συνάντηση του Δικτύου Εμπλεκομένων μερών (Stakeholders Group Meeting) του έργου « Supporting the clean energy transition of coal-intensive EU regions» με ακρωνύμιο DeCarb του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg Europe, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, σήμερα Τρίτη 16/4. Όπως είπε στο Kozan.gr η αντιπρόεδρος της ΠΕΔ κ. Π. Βρυζίδου “Το κύριο θέμα είναι η στήριξη της καθαρής ενεργειακής μετάβασης των ανθρακοφόρων περιοχών’.

 



Ένα σχόλιο

  • Τι λέει αυτός ο κύριος στο βιντεο ; Μπορεί κάποιος να κάνει μια περιληψη γιατι δεν καταλαβα ; Επιτηδες τα λενε ετσι για να μην καταλαβαίνουμαι τι κανουνε ;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.