kozan.gr: Επιστολή αναγνώστη για πεταμένα μάρμαρα από τάφο στη σιδηροδρομική γραμμή ΒΑΤΕΡΟΥ

24 Αυγούστου 2019
13:43

 

Τα προϊόντα των μπαζών που προέκυψαν είτε από τους συγγενείς, είτε από τον “επαγγελματία” που ανέλαβε την κατασκευή του νέου μνημείου (τάφου), αντί να τα αποθέσει στον προβλεπόμενο χώρο πίσω από τον ψηλό Αηλιά, τα πέταξε στη σιδηροδρομική γραμμή μετά το Βατερό σε χώρο που είναι καλυμμένος ώστε να μη φαίνονται. Έτσι τον βόλεψε, έτσι έκανε.
Η νέα δημοτική αρχή έχει τα αντανακλαστικά να προστατεύσει το περιβάλλον και όλους εμάς που μας αρέσει να κάνουμε περιπάτους σ’ αυτό;
Ο ένοχος είναι πολύ εύκολο να βρεθεί με βάση την επιγραφή του μακαρίτη στα μάρμαρα.
 

7 σχόλια

  • Όταν ήταν αντιδήμαρχος ο κ. Γιάννης Παπαγεωργίου, είχε γίνει μεγάλη προσπάθεια και είχαν καθαριστεί όλοι οι χώροι.

    Τώρα …

    • Πήγαινε μια βόλτα στην έξοδο Σκήτης προς Γαλατινή, να δεις “καθαριότητα”. Α, ξέχασα, εκεί δεν τα βλέπει κανείς.

  • Ντροπή τελικά δν υπάρχει αντί να σεβ εμείς οι ίδιοι τον τόπο μας τους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον κάνουμε τα πράγματα χειρότερα κ μετά μας φταίνε δήμαρχοι κ αντιδήμαρχοι ερε για κλάματα είναι κάποιοι.

  • Δεν είναι το μόνο σημείο. Ο δρόμος από Βατερό για Άργιλο, δεξιά κι αριστερά,είναι γεμάτος σκουπίδια και μπάζα όπως πλακάκια ανακαινίσεων.

    Ζα ερχόμαστε σ’ αυτόν τον κόσμο, δυο φορές ζα φεύγουμε…

    • Μια αναζήτηση στο ίντερνετ δείχνει εύκολα τι ανακαινίσεις έγιναν τα τελευταία χρόνια στο Βατερό. Τα πράγματα είναι πολύ απλά, αν υπάρχει Δήμαρχος που να ενδιαφέρεται για το Δήμο. Μόλις πέρασαν άλλα 5 χαμένα χρόνια για την Κοζάνη.

      • Γιατί καλε μου φίλε τα μπάζα είναι από τους κάτοικους του βατερου μόνο εγώ έχω δει και από ξένους εκτός βατερου.Και όταν κάποιον τον είπα γιατί πετάς εκεί τα σκουπίδια σου η απάντηση σου ήταν που να τα πετάξω, και εσυ ποιος είσαι . Αλλά άμα τα πετούσαν έξω από το σπιτι του δεν θα ήταν καλό και πρέπων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.