kozan.gr: Πτολεμαίδα: Σε τρίτους (ιδιώτες), μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος, στρέφεται ο Δήμος Εορδαίας για τις υπηρεσίες φροντίδας και καθημερινής καθαριότητα των αδέσποτων ζώων του ∆ημοτικού Καταφύγιου

27 Μαρτίου 2020
08:01

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σε τρίτους (ιδιώτες), μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος, προτίθεται να στραφεί ο Δήμος Εορδαίας για τις υπηρεσίες φροντίδας και καθημερινής καθαριότητα των αδέσποτων ζώων του ∆ημοτικού Καταφύγιου. Αυτή τη στιγμή στο ∆ημοτικό Καταφύγιο, που βρίσκεται στο 2ο χιλ. Πτολεμαΐδας – Αναρράχης της Επαρχιακής οδού της ∆υτικής Εορδαίας, φιλοξενούνται 220 αδέσποτα ζώα συντροφιάς. Βάσει νομοθεσίας θα έπρεπε ανά 20 ζώα να υπάρχει 1 σταβλίτης, όμως, ο ∆ήμος Εορδαίας δεν διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένο αλλά ούτε και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό. Oι εργασίες περισυλλογής κι επανένταξης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, η σίτιση αυτών, το στάβλισμα των κελιών και η παροχή καθημερινού πόσιμου νερού κ.α. δεν μπορούν να γίνουν από το υπάρχον προσωπικό του ∆ήμου. Έτσι λοιπόν o Δήμος Εορδαίας θα αναζητήσει ανάδοχο, ο οποίος θα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

– Tην καθημερινή παροχή καθαρής τροφής και καθαρού νερού.

• Τη σχολαστική καθημερινή καθαριότητα και απολύμανση των διαφόρων σκευών παροχής τροφής και νερού.

• Τη σχολαστική καθημερινή καθαριότητα των χώρων διαβίωσης των σκύλων.

• Το ενδιαφέρον για τη διατήρηση σε καλή κατάσταση των εγκαταστάσεων και όποτε απαιτείται, να ενημερώνονται οι αρμόδιοι.

• Τη σχολαστική και τακτική επιθεώρηση της περίφραξης του χώρου.

• Την καθαριότητα και φροντίδα γενικότερα των χώρων που βρίσκονται εσωτερικά της περίφραξης.

• Το έμπρακτο ενδιαφέρον για τη διατήρηση σε καλή κατάσταση όλων των υποδομών του χώρου αλλά και για την προστασία όλων των υλικοτεχνικών υποδομών.

• Την βοήθεια από τον ανάδοχο στον κτηνίατρο του ∆ημοτικού Καταφύγιου, για την παροχή της φαρμακευτικής αγωγής στα ζώα τα οποία φιλοξενούνται στον χώρo

kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • Ας γίνει επιτέλους κάτι άμεσα, ο δήμος Εορδαίας έχει επιδείξει πρωτοφανή καθυστέρηση. Και μέχρι την εύρεση αναδόχου τι θα γίνει με αυτά τα ζώα; Απαιτούμε ενημέρωση για τις συνθήκες του καταφυγίου και για την κατάσταση των ζώων. Έχετε ευθύνη και υποχρέωση να ενημερώσετε το κοινό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.