ΑΜΚΕ Κων/νος Σιαμπανόπουλος, ο Κοζανίτης: Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα στο Διδακτικό Αντικείμενο 800 ωρών

18 Αυγούστου 2020
18:21
Κανένα σχόλιο

 

 

Η ΑΜΚΕ Κων/νος Σιαμπανόπουλος, ο Κοζανίτης διοργανώνει στην Κοζάνη σε συνεργασία με Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 800 ωρών στο Διδακτικό Αντικείμενο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι προαπαιτούμενο βάσει του Νέου Κανονισμού Διαχείρισης του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των ΙΕΚ (ΦΕΚ 3393/13-08-20) , παρέχει 2 Μόρια καθώς και τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια προκειμένου ο εκπαιδευτικός να μπορεί να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά και δημιουργικά τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • όσους επιθυμούν να εργαστούν ως Εκπαιδευτές σε Μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΙΕΚ, ΣΕΚ, ΚΕΚ, ΕΠΑΣ & ΚΕΤΕΚ του ΟΑΕΔ)

  • σε Στελέχη Δομών Διά Βίου Μάθησης

  • σε όποιον ενδιαφέρεται για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση

  • σε όσους ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση ενηλίκων

  • σε συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού

  • σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξή τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΙΕΚ, ΚΔΒΜ)

Επίσης η παρακολούθηση το Προγράμματος αναμένεται να ωφελήσει τους συμμετέχοντες τόσο γνωστικά όσο και επαγγελματικά και να εξασφαλίσει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε ΚΕΚ, ΙΕΚ, ΚΕΣ, ΚΔΒΜ.

Το κόστος του Προγράμματος ανέρχεται στα: 250 € για 800 ώρες

Το ποσόν θα εξοφληθεί σε δύο δόσεις.

Πληροφορίες- Εγγραφές: 6946792463 Πάλλα Μαριαρένα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.