Χ. Ελευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “Οι “αποθήκες” γίνονται Ιατρεία – Ιατρείο Πολυρράχου πριν και μετά”

30 Μαρτίου 2021
12:15

Οι “αποθήκες” γίνονται Ιατρεία. Ιατρείο Πολυρράχου πριν και μετά. Η αποκέντρωση των υπηρεσιών υγείας με ανθρώπινα Ιατρεία σε όλα τα «γερασμένα» χωριά μας είναι αρνητικός καταλύτης στη εξέλιξη του ύπουλου ιού. Γίνεται ναι γίνεται ανθρώπινες συνθήκες εργασίας σε όλους τους γιατρούς των χωριών μας!
 

6 σχόλια

  • Ο δήμος Σερβίων πήρε επιχορήγηση πάνω από 400 χιλιάδες για την αντιμετώπιση του κορονοιου. Μην λέμε μπράβο για τα αυτονόητα εκτός εάν συγκρίνεται με τον κοσματοπουλου (ο οποίος στήριξε τον Ελευθερίου)

  • Να πω απλά ότι το Facebook δεν είναι μέσο επικοινωνίας ενός Δήμου ούτε ενός Δημάρχου. Ο Δήμος και ο Δήμαρχος και τα άλλα όργανα ενός Δήμου επικοινωνούν με δελτία τύπου, ανακοινώσεις κλπ ενυπόγραφα και θεσμικα.
    Άλλο να έχεις την δική σου σελίδα και account και να γράφεις ότι θέλεις για τον εαυτό σου σαν φυσικό προσωπο και άλλο να χρησιμοποιείς το προσωπικό account σου για να προβάλεις την δουλειά σου σαν Δήμαρχος.
    Επιτέλους ας καταλάβουν ορισμένοι ότι ο Δήμαρχος οφείλει να τιμά την θέση του. Και το κουτοχορτο έχει τελειώσει πια. Όλοι οι δήμοι εισέπραξαν πολλά χρήματα λόγω πανδημίας. Πρόσφατα εδώ διάβασα για νέα επιχορήγηση όπου στον δήμο Σερβίων έγραφε 56.000 ευρώ.
    Θα μπορούσαν οι δήμοι να κάνουν χίλια δυο πράγματα όπως να δημιουργήσουν νέες αίθουσες σχολείων για αποσυμφόρηση τμηματων

  • Δεν βλέπω ανάρτηση δελτίο τύπου της αντιπολίτευσης και ανησυχώ.
    Ανησυχώ ακόμη γιατί δεν βλέπω σχόλιο για το ΧΥΤΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.