Διαβάζω στο Twitter μου ο sierafm στη Σιάτιστα να με αποκαλεί αχρείο! Ψάχνω να δω τι συμβαίνει, τι τους πείραξε, ποιος τέλος πάντων είναι ο sierafm και βρίσκω μόνο ένα όνομα γενικού διευθυντή: Βασίλης Σαμαράς. Sierafm.gr, [email protected], [email protected] Γενική Διεύθυνση (Σαμαράς Βασίλης) Τηλ.Fax:2465023300. Βουλγαροπούλου 3. Σιάτιστα, Κοζάνης.

Μπαίνω πιο μέσα να καταλάβω τι συμβαίνει και βρίσκω το άρθρο ενός άλλου Σαμαρά, του Νίκου, διευθυντή ορθοπεδικής κλινικής του «Μποδοσάκειου» νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Συγγενείς; Ποιος ξέρει, έχει πολλούς Σαμαράδες η περιοχή. Όπου διαβάζοντας υπό μορφή άρθρου την ανάρτηση του κ. Διευθυντή Σαμαρά μένω άφωνος! Πρώτα από τον απαξιωτικό τίτλο: «Άκου ανεμβολίαστε ανθρωπάκο»! Παραφράζοντας το δοκίμιο του ψυχίατρου-ψυχαναλυτή Βίλχελμ Ράιχ, που γράφτηκε το 1945 χάριν της εργατικής τάξης κατά του φασισμού, ένας ορθοπεδικός αυτή τη φορά τσοντάρει το «ανεμβολίαστε» στον ανθρωπάκο και για να τον πείσει, μεταξύ άλλων, του γράφει: «Τα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις σε όλον τον πλανήτη, αφορούν εσένα ανθρωπάκο και αυτό, γιατί εγώ ο εμβολιασμένος μπορεί να μολυνθώ από τον covid, όμως δεν θα νοσήσω, δεν θα νοσηλευτώ σε νοσοκομείο!! Ενδέχεται όμως να μολύνω εσένα και είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις στο νοσοκομείο, αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να διασωληνωθείτε και οι 7 στους 10 θα πεθάνετε μέσα στις ΜΕΘ!!».

Όλα αυτά με δυο θαυμαστικά παρακαλώ. Στις 6 Νοεμβρίου τα γράφει κι εγώ αναρωτιέμαι ο ανθρωπάκος που είδε τι συμβαίνει, ότι δηλαδή ο γείτονας του, διπλοεμβολιασμένος και νόσησε και πήγε στο νοσοκομείο και μπήκε στη ΜΕΘ και κατέληξε, θα τον πιστέψει άραγε αυτόν τον γιατρό; Θα πάει να εμβολιαστεί; Θα αναρωτηθεί άραγε γιατί ένας άλλος Σαμαράς της περιοχής με τον βαρύγδουπο τίτλο Γενικός Διευθυντής του Siera fm αποκάλεσε τον Τριανταφυλλόπουλο αχρείο; Ελπίζω να αναρωτηθεί ο χριστιανός και να αποφανθεί ποιοι είναι οι αχρείοι σε αυτόν τον τόπο…

Για του λόγου το αληθές η ανάρτηση του γιατρού: