Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Κοζάνης κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ζιδανιώτισσας , την Παρασκευή (13-05- 2022), με αφορμή τη συμπλήρωση 27χρόνων από το μεγάλο σεισμό στις 13 Μαΐου 1995

11 Μαΐου 2022
16:50

Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης την Παρασκευή (13-05-2022), από 08:00 ώρα έως 11:00, ώρα ως ακολούθως:

α) Στην οδό Ξ. Τριανταφυλλίδη (από την Πλ. 28ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Χ. Μεγδάνη).

β) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων την Παρασκευή (13-05-2022), από 09:30 ώρα έως 11:00 ώρα ως ακολούθως:
Στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (κεντρικοί σηματοδότες)

Στην οδό Ξ. Τριανταφυλίδη.
Στην οδό Παύλου Μελά.


γ) Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακόπτεται αλλά θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών.

3 σχόλια

  • Γιατι η εικονα δεν προστατεψε ωστε να μη γινει καθολου μα καθολου ο σεισμος εκεινος; Γιατι επιπροσθέτως δεν προστατευει απο ολους τους φονικους σεισμους και τα τσουναμια κι εσεις την περιφερετε;Διακοπτετε κι ολας την κυκλοφορα απο μεροκαματιαρηδες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.