8ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Μακεδονίας, την Κυριακή 15 Μαΐου

13 Μαΐου 2022
20:24

 

Στα πλαίσια του 8ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με θέμα «Πρωτογενής Τομέας – Αγροτική Παραγωγή», το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κοζάνης σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,  διοργανώνει τον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Μακεδονίας. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης  Δυτικής Μακεδονίας.

Με το διαγωνισμό δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να έλθουν σε επαφή με τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, και με την ενασχόλησή τους να αναπτύξουν το ταλέντο, τη φαντασία και τις επιστημονικές τους δεξιότητες.

Στο φετινό διαγωνισμό θα συμμετέχουν 22 ομάδες μαθητών σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Οι τρεις πρώτες ομάδες που θα διακριθούν ανά κατηγορία θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 28 και 29 Μαΐου 2022.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης (επί της οδού Ευτέρπης και Μουσών).

Το πρόγραμμα διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι:

Ώρα Κατηγορία Δραστηριότητα
9:00 – 11:00 Ανοικτή και Παράλληλη Κατηγορία Δημοτικού Εγγραφή Ομάδων
9:30 – 10:00 Προετοιμασία Ομάδων
10:00 – 11:00 Διαγωνιστική Διαδικασία
11:00 Ποδοσφαίρου Εγγραφή Ομάδων
11:00 – 12:00 Χαιρετισμοί

Έκθεση Έργων

Απονομή Βραβείων Ανοικτής και Παράλληλης Κατηγορίας Δημοτικού

12:00 – 12:30 Ποδοσφαίρου Προετοιμασία Ομάδων
12:30 – 13:30 Διαγωνιστική Διαδικασία
13:30 – 14:30 Απονομή Βραβείων

Παράλληλα με το διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί έκθεση – παρουσίαση έργων των παρακάτω ομάδων ρομποτικής:

  • 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης – 1ου ΕΠΑΛ, 2ου ΕΠΑΛ & 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ
  • Ομάδας Ρομποτικής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Πληροφορίες στη ηλεκτρονική διεύθυνση http://edurobot.uowm.gr/

email: [email protected]

Ένα σχόλιο

  • Την ίδια μέρα με τον διαγωνισμό τεχνητής νοημοσύνης της περ δνσης εκπαίδευσης; Πως καταφέρατε και συντονιστηκατε έτσι ανταγωνιστικά;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.